» »

22 santimetre

22 santimetre 22 santimetre 22 santimetre
Karısı Mersin escort bacaklarını sarar ve sırtını ecstasy ile çizer, üzerinde açık tırnak izleri bırakır. Adam maksimum derinliğe girer ve donar, böylece spermi, kalın bir jet doğrudan rahmine uçar. Karısı yine orgazm, çığlık atıyor ve göğsünü ona doğru eğiyor ve dişlerini meme ucunu tutuyor ve hafifçe ısırıyor.
Bütün bunlardan karısının fışkırtması, bir adam keskin bir şekilde sıcak kedi üyesinden koparır ve temiz küçük vajinanın yerinde, sperminin aktığı büyük bir delik ve klitorisinden fışkırtmanın damladığı görülür. Sonra karısı yıkar, contayı koyar ve eve götürür. Daireye girer, (neden taklit etse de) yorgun gibi davranır ve yanağımda beni şapırdatarak yatağa gider ...

Benzer bir konuda başka bir fantezi: karısı yatağında yatıyor, tamamen çıplak. Bacakları dizleri bükülmüş ve geniş boşanmış. Onun pürüzsüz traşlı kedisini mükemmel bir şekilde görebiliyorum, ki bu zaten onun salgılarından parlıyor. Karısı elinde büyük bir yapay penis var, o, benim horozdan çok daha fazlası. Yaklaşık 22 cm uzunluğunda ve 5 santimetre kalınlığındadır. Mantar şeklinde bir kafa ve gövde üzerinde bir arter deseni ile gerçek gibi yapılır.
Oyuncak elastik lateks yapılır, böylece neredeyse gerçek gibi. Karısı dudaklarına getiriyor ve başını yaladı bana baygın diyor: - arkadaşım, aynı düşünün! Benim çatlağıma nasıl girdiğine bak. - Bu sözlerle, karısı onu kedi bir horoz koyar ve yavaş yavaş girmeye başlar. Dar bir açıklık gererek, içine nasıl zorlandığını görebilirsiniz. Bir hareket ve hepsi içinde! Hepsi 22 santimetre.