» »

Afiyet olsun

Afiyet olsun Afiyet olsun Afiyet olsun
Bu yaz başlarında, evimin yakınındaki bir şeker dükkanında bir iş buldum. Ev sahibi sık sık gece vardiyasında çalışmamı sağladı. Başka bir iş ben bulamadım.
Onun adı Mersin escort Sevda. Eski Birliğin Güney cumhuriyetlerinden bir yerden geliyordu. Benim yaşımdan 10 yaş büyük. Küçük ve ince bir vücuda hafifçe oturan gevşek, kısa bir elbise giyiyordu. Kum-kahverengi saç omuzlarında yavaş yavaş düştü ve boynuna asılı bir şapka ile kaplandı. Görmek zorunda olduğum en baştan çıkarıcı ve şehvetli ağzı vardı.
- On çörek, lütfen-güzel bir Güney aksanıyla olağanüstü bir ağız söyledi.
Yeni bir çörek Partisi henüz pişirilmedi ve beklerken ona ücretsiz bir Pepsi kola kutusu teklif ettim. Onu neşelendirmek için birkaç şaka yaptım. Bunlardan biri, bir şemsiye hakkında, bir kadını güldürdü, kahkahayı tutamadı ve içeceği elbisesine döktü.
Özür diledim ve arka odaya girmeyi, kendimi temizlemeyi teklif ettim. Lekelere bakmaya başladı. Bunlardan biri doğrudan meme seviyesinde, meme uçlarının çıkıntılarıyla çakışıyordu. Yanında reçelli bir kazan vardı.
- Silmeme yardım et, " diye sordu.
Kumaşı aldım ve dökülen büyük göğüsleri gördüm. Leke ile başlayan şey okşamaya başladı. Kollarımı kısa bir elbisenin altına fırlattım ve küçük ve yuvarlak bir kıçı kucakladım.
Sonra beni boynuma sokmaya çalıştı. Bunu, devam edebilecek bir sinyal olarak anladım. Bu yüzden onu mutfak masasına taşıdım. Elbisesini yavaşça çıkardı, güzel figürü ortaya çıkardı. Fransız parfümlerinin hafif kokusu koku almama ulaştı. Külotlu çoraplarını çıkardım, çabucak soyundum.
Bir sonraki saniyede sıcak ve tatlı bir şeyin ağzıma düştüğünü hissettim. Başını kaldırdı. Vajinasının suları değildi. Masanın üzerinde oturuyordu, bir el soğutulmuş reçel ile bir tanktaydı. Reçel damlaları parmaklarından bana damladı. Ben de ellerimi reçel haline getirdim. Onun pisliğinin etrafındaki tatlı makyajı yağlayarak, onu öpmeye başladım.
- Evet, lütfen. Beni şeker gibi ye, " dedi.
Daha sert ve daha derin öpüşmeye başladım. Sadece el altında yatan ekler fırında aldı. Büyük göğüsler yükseldi ve düştü, Sevda'nın nefesi daha sıktı. Elleriyle ekler kremini çıkardı ve göğüslerini yağladı. Sonra tekrar reçel içine tırmandı ve ellerini vücudun her tarafına geçirdi. Sevda canlı, en ağız sulandıran kiraz kek gibi görünüyordu. Gerçek bir açlık hissettim.
Onu ellerime aldım ve bir şeker torbasının üstünde yavaşça yere koydum. Onlara kasıklarını serptim ve sonra penisimi sulu bir vajinaya batırdım. Karnından her hareket ile krem katmanları kaymıştır. Başka bir eclair aldı ve göğsüne tekrar bulaştı, sonra ellerini yüzüne kaydırdı. Oldu parlak sarı. Beni yüzüne çekti. Dudaklarımız en tatlı öpücükte buluştu. Vücuduna doğru kaydım. Sonunda çığlık attı:
- Seni ağzına almak istiyorum, sen bir erkeksin!
Ekipte kremalı kukusunu bıraktım ve penisini yüzüne doğru ittim. Elleri şeker torbasına battı. Uzun tırnaklar içinde on delik yaptı. Yüzünün üzerine eğildi, geniş açık ağız ve dudakların etrafında reçel gördüm. Orada güçlü bir kremsi sperm jeti vurdum. Artıklar çenenin üzerine aktı, Sevda'nın göğsüne yuvarlandı. Islak penisimi yakaladı ve şekerle serpmeye başladı. Sonra bebek bir çubuk üzerinde çikolatalı dondurma alır gibi ağzına aldı. Kalçalarımı kucakladıktan sonra, onu olabildiğince derin bir şekilde penisimi emmeye çalıştı. Pek öğrenemedik, hepimiz şekerleme ürünlerindeydik.

Bir noktada ön kapı zili duydum. Ona dikkat etmedim, kendimizi birkaç litre taze sütle suladık, ki bu öğleden sonra ev sahibimi getirdi. Her şey ufalandı ve döküldü, onu kapatmak için uğraşmadan yedek çıkıştan çıktık.
Sanırım açıklamaya gerek yok, artık bu şekerleme dükkanında gösterilmedim. Ben gitmedim ve son maaşımı aldım, çok fazla miktarda hasara neden olduğunu düşündüm.