» »

Alkollu seks yapmayın

Alkollu seks yapmayın Alkollu seks yapmayın Alkollu seks yapmayın
Seks, dünyadaki en keyifli ve harika aktivitelerden biridir. Ancak, tam olarak seks yapmayı engelleyen, ereksiyonu zayıflatan ve libidoyu azaltan şeyler vardır. Tam olarak seks yapmamızı engelleyen şeyleri öğreneceğiz.
Alkol. Bir kişi haftada bir kereden fazla içerse, o zaman seks ile ilgili sorunlar başlar. Anketlere göre, bilim adamları, erkeklerin alkolü kötüye kullandığı en mutsuz kadınlardır. Tabii ki, vücudunun tüm güçlerini sarhoşları işlemek için harcıyorlar ve seks için hiçbir şey kalmadı. Kısmi ereksiyon nedeniyle, cinsel ilişkiyi bitiremez ve eşini memnun edemezler.
Tütün. İktidarsızların yaklaşık %90'ı ağır sigara içicidir. Sürekli ve durdurulamaz sigara, penise kan akışını engelleyen kan damarlarının spazmına neden olur. Bu nedenle, sigara içenlerin ereksiyon ile belirgin sorunları vardır.

Kahve. Yakın zamanda yapılan bir çalışmada, ılımlı kahve içmenin, aksine, lovelace listesinde daha uzun süre dayanmasına yardımcı olduğu bulunmuştur. Ama şimdi kan damarlarının daralmasına ve erken boşalmaya yol açan büyük miktarda kahve hakkında bir konuşma var.
Ecza. Erkeklerin arzusu ve yetenekleri, basıncı azaltan ve diyabet için kullanılan ilaçlar tarafından büyük ölçüde etkilenir. Kadın libido üzerinde sedatifler ve antidepresanlar zararlıdır.
Spor. Bir erkek cinsiyete fiziksel egzersiz gibi davranırsa, o zaman bir gün işe yaramayabilir. Sadece dalga geçiyor, hepsi bu.
Yimek. Aşırı kilo normal hareket etmeyi engeller, nefes darlığı vardır ve kendi vücudunuzu giymek için çok fazla çaba harcanır. Akşama kadar böyle bir yorgunluk saldırır, ki bu açıkça Mersin escort-la seks yapmaz.