» »

Aşk Hakkında 54 ilginç gerçekler

Aşk Hakkında 54 ilginç gerçekler Aşk Hakkında 54 ilginç gerçekler Aşk Hakkında 54 ilginç gerçekler
Sevginin temellerini bilmek, sevgiyi daha hızlı bulmanıza, ilişkiyi sürdürmenize ve mutlu olmanıza yardımcı olacaktır. Aşk, duygular, duygular, eylemler, sevgi, saygı ve çekimdir. Her birimiz bu olağanüstü hissi ve hatta bazen birçok kez yaşadık. Aşk, insanların başına gelen en güzel ve en korkunç şeydir. Aşkın kalbinde ne var? Bir insana nasıl aşık olunur? Bir ilişki nasıl korunur? Aşk psikolojisi nedir? Aşk nedir? Aşk Hakkında 54 ilginç gerçekler
1. Aşırı bir durum, insanların daha hızlı aşık olmalarına neden olur. Bu nedenle, bir tarihte bir eğlence parkına veya konsere gitmeniz önerilir. 2. Aşıkların ruh hali, alışkanlıkları ve doğası yavaş yavaş senkronize edilir. Aşıklar, tam karşıtlar olsalar bile, birbirlerine daha çok benziyorlar. Ama çok özdeş aşıklar karşıtlardan daha hızlı ayrılırlar. 3. Aşıklar daha sık el ele tutuşmalı, sarılmalı, öpüşmeli ve birbirlerini okşamalıdır. Sevginin ortaya çıkmasına ve aynı zamanda onu korumaya yardımcı olur. 4. Aşık olmak ne kadar sürer ve ilk görüşte aşk var mı? Araştırmaya göre, bir kişi aşık olmak için 5 dakika yeterlidir.
5. Bir ilişkide Gizemler ve Gizemler sevgiyi korumaya yardımcı olur. Bu nedenle, bir ilişkide ortaya çıkmak ve kendiniz hakkında her şeyi bir kerede anlatmak için acele etmeyin. 6. Erkekler ve kadınlar mutlu insanlara aşık olmayı tercih ederler. Gülümseyen, pozitif, yükselmek kolay, iyimser ve neşeli bir kalabalığa bakıyorlar. 7. İlişkinin en tehlikeli yılları ilk yıl, 3 yıl, 5 yıl, 7 yıldır. Bu yıllarda, daha fazla uyanıklık gösterilmeli ve birbirlerine bakılmalıdır. 8. Aşık daha fazla engel, o kadar güçlü. Bu nedenle, kurnazlıklar, fırtınalı duygular, uzun Romantik yol ve ilişkilerde engeller aşkı daha güçlü kılar. 9. Aşık, şehvet ana araçtır. Bir erkek ve bir kadının mümkün olduğunca seksi görünmesi önemlidir.
10. Kızlar büyük emelleri olan ve kendilerine güvenen erkeklere aşık olurlar. Erkekler gülmeyi seven, pozitif, nazik ve seks konusunda aktif olan kızları tercih eder. 11. İnsanlar benzer bir çekiciliğe sahip bir ortağa aşık olurlar. 10 puan sisteminde yediler yedilerle birleşir ve beşler beşlerle birleşir. Bazen baloda bir fark olabilir, ancak büyük olanı daha az olur. Genellikle daha az çirkin bir ortak, gerekli puanların eksikliğini para, sosyal statü ve diğer avantajlarla telafi eder. 12. Aşk bulaşıcıdır. Bir kişi çok yardımsever ise, başkalarına sıcaklık ve neşe verir, o zaman çekici olur. 13. Şükran, övgü, övgü ve hassasiyet sözlerini söylemek ilişkiyi güçlendirir ve sevgi daha da güçlenir. 14. Tekeşlilik sadece insanlara değil, aynı zamanda bazı hayvan türlerine de özgüdür: Kurtlar, maymunlar, vahşi kazlar, kuğular, leylekler. Bazen bazı hayvan türleri, yavruları beslemek için sadece bir sezon için bir araya gelir ve sonra ayrılır.
15. Kız da evet, dış görünüşe erkekler. Bira göbeği olmayan atletik erkeklere daha hızlı ve daha kolay aşık olurlar. 16. Sevgi ve sevgi, psikolojik ilaçlar olarak eylemde benzerdir. Aşık olma nesnesine bağımlılık ve bağımlılık yaparlar. 17. Erkekler, kalçalarının %70'ini beline sahip olan kızlara aşık olmayı tercih ederler. Milo Venüs, oranın bir ölçütüdür. 18. Dokunma, bir kişinin kendine aşık olmasına yardımcı olur. Bu nedenle, bir tarihte, iç çekme nesnesine daha sık dokunmanız önerilir. 19. Yaşam için aşk arayan insanlar, güzel bir yüze Aşık olma olasılıkları daha yüksektir. Eğlenmek isteyenler güzel ve günahkar bir bedeni tercih ederler.
20. Aşık olmak, psikolojik konuları etkileyen sorular ve konuşmalara yardımcı olur. 21. Aşk acıyı azaltır. Aşk hormonu oksitosin üretir. Ağrıyı azaltmaya yardımcı olur ve uykuyu daha güçlü hale getirir. Bu nedenle, ikinci yarının sarılmaları ve öpücükleri refahta olumlu değişikliklere neden olur. 22. Aşkta ve karşı cinste başarı, benlik saygısı seviyesine büyük ölçüde bağlıdır. Bir kişi kendine güvenen ve sağlıklı bir benlik saygısı varsa, o ilişkide daha başarılıdır. 23. Aşık olmak 1 yıllık bir süreye sahiptir. Eğer aşk aşka dönüşürse, o zaman uzun, hatta sonsuza kadar sürebilir. Aşk ve tutku geçerse ve aşk ortaya çıkmazsa, çift ayrılır. 24. Kadınlar sürekli gözlerine baktığında bir erkeğin sevgisini hissederler.
25. Aşıklar neden sık sık kavga eder? Çoğu zaman, aşıkların kavgaları güvensizlik nedeniyle ortaya çıkar. 26. Erkekler gözleri sever, bu yüzden kızların görünüş üzerinde çalışması gerekir. Kızlar kulaklarını sever, erkekler kadınları rahatlatmak için öğrenmelidir. 27. Kızlar düşük ses ve tını olan erkeklere daha hızlı aşık olurlar. Bu yüksek testosteron seviyelerini gösterir. 28. Hemen hemen her insanın sevme ve sevme arzusu vardır. Bu biyoloji ve bizi çoğalmaya iten genler. 29. Aşk bir kişinin yaratıcılık ve güç uyanır. Her konuda daha başarılı oluyor.
30. Ayrılık ve aşkın sona ermesiyle, bir kişi depresyona girer. En iyi araçlar başka bir aşk veya spor olarak kabul edilir. Ve ikisi de daha iyi. 31. Bir ortak, ikincisinden daha çok seviyor. Bu normal. 32. İnsanlar birlikte yatarken, o zaman ilişkiyi güçlü bir şekilde birleştirir. 33. Aşık olmak bir kişiye pembe gözlük takar. Ruh eşini pembe renkte görmeye başlar ve hoş olmayan faktörleri görmezden gelir. 34. Kızlar genellikle bir erkeğin kokusuna aşık olurlar. Bunu yapmak için, bir adam duş ve hijyeni ihmal etmemelidir.
35. İnsanlar ne sıklıkla aşık olurlar? Araştırmaya göre, her insan 5-7 kez aşık olur ve bir aile kurmadan önce bir ilişki kurar. 36. Kadınlar aşık ne arıyor? Kadınların onlara bakması gerekiyor. 37. Aşk güzeldir, ama çoğu zaman suç sebebidir. Cinayetlerin yarısı ve bedensel yaralanmaların bir kısmı ilişkide olan insanlar tarafından yapılır. 38. İnsanlar birbirine yakın olduğunda, aşık olurlar. Bu nedenle, iş yerinde çok sık romanlar var. Bir kıza aşık olmak istiyorsan yanında ol. 39. Aşık bir mülkiyet duygusu var. Herkes koşulsuz olarak diğerine sahip olmak ister. Bedenden başlayıp düşüncelere kadar.

40. Çoğu zaman, aşıklar en iyi arkadaş ve kız arkadaşlarıyla değişir. O yüzden onları uzak tut. 41. Aynı eğitim seviyesi daha güçlü ilişkiler ve sevgiyi teşvik eder. 42. Yenilik uykuya dalmış aşkı uyandırır. Bu nedenle, çiftlerin daha kendiliğinden ve öngörülemeyen olmaları önerilir. Romantik tarih, otelde seks, yeni seks pozlar. Bütün bunlar tekrar aşık olmaya yardımcı olur. 43. Bir ilişkide önemli olan sadece söylenenler değil. Çok önemli olan, nasıl yapıldığı ve servis edildiği. 44. Erkekler, kadınların sevgiyi kabul etme olasılıkları daha yüksektir, ancak her zaman yüce duygular nedeniyle bunu yapmazlar. Bazen Erkekler bir kızı yatağa sürüklemek için sevgiden bahseder.
45. Tüm insanlar yetenekli aşık. Bazen doktorlar hipopituitarizm tanısı verirler. Bu, hipofiz bezi tarafından hormon üretememekte ve Aşık olma hissini yaşamaktadır. 46. Kurlar ne kadar uzun sürerse, ilişki o kadar umut verici olacaktır. Parlak, fırtınalı ve tutkulu romanlar hızla ayrılıyor. 47. Kadınlar ilişkilere daha çok dalmış ve onlara bakıyorlar. 48. Bir kişi aşık olduğunda, genellikle en iyi arkadaşlarını kaybeder. 49. Sevgi ve ilişkinin başarısı müzakere yeteneğine bağlıdır. Uzlaşma bulmak uzun süreli sevginin temelidir.
50. Tam teşekküllü bir cinsel yaşam ve iyi bir seks olmadan, aşk çok az uzanır. 51. İnsanların yaklaşık %30'u evlilikte asla mutlu olmayacaktır. Bu nedenle, sadece ilişkiler üzerinde çalışanlar mutlu olurlar ve her şeyi kendi başlarına bırakmazlar. 52. Erkekler 25 yaşına kadar yaşıtlarıyla evlenmeyi tercih ederler. 30 ila 40 yaşları arasında erkekler 5-10 yıl daha genç Mersin escort kızlar seçmeye başlar. Erkekler genç kızları tercih eder. 53. En güçlü aşk, tutkudan ziyade arkadaşlığa dayanan aşktır. Sonuçta, tutku bir yıl sonra ve belki daha hızlı biter.
54. Sık sık biz aşık olanlar bizim anne benzer. Sevgi ve romantik ilişkilere sahip olmak insanları mutlu eder.