» »

Bacaklarının arasına dokundu

Bacaklarının arasına dokundu Bacaklarının arasına dokundu Bacaklarının arasına dokundu
Şampanya ile başladı, tatlılar tadını çıkarın. Hızlı bir şekilde, dans etmeye başladı. Patron açıkça karımı sevdi, onunla tüm yavaş dansları dans etti, kıçını okşadı ve kulağına bir şeyler fısıldadı, karısı kızardı ve gözlerini sakladı. Müzik bitti, masaya otur. Konyak içti ve meyvenin tadını çıkarmaya başladı. Şef karısını dizlerinin üzerine koydu, brudershaft'ta şarap içmeye ve öpüşmeye başladılar, ilk önce şaka gibi, ve daha sonra, karımı övmeyi bırakmadan dudaklarından öptü.
Nahide gülümsedi ve şef dilini kaydırdı dudaklarını açtı ve öptü. Hiçbir şey fark etmiyormuş gibi yaptım. Uzun zamandır, ruh eşimi zevkle öpüyordu. Bir eliyle başını tuttu ve ikincisi natasha'yı göğsünden aldı ve meme ucunu ezmeye başladı. Mutfağa gittim ve döndüğümde O çabucak elini natalia'nın külotundan çıkardı. Karısı dudaklarında lekeli bir ruj ve bir önlük ile kırmızıydı. Sütyen yerde yatıyordu ve karımın çıplak göğüslerinde emme izleri fark ettim.

Nahide hızlı bir şekilde bornozunu kokladı, ayağa kalktı ve giyinip yatak odasına gitmesi gerektiğini söyledi. Şef ve ben tekrar içtik ve salata yemeye başladık. Karısı, derin bir dekolte ile samimi bir gece elbisesi içinde ortaya çıktı, bu sayede sütyenin yokluğu ve göğüslerin heyecanla yapışan meme uçları açıkça görülüyordu. Patron ona avdaki aç bir köpek gibi baktı. Karısı flört ederek ona göz kırptı ve aramızda oturduğu salonda incelikle yürüdü. Ben dökerken, şef Nahideyi beline sardı ve göğsünü tarttı. Eşi derin bir nefes aldı ve başını sessizce ona çevirdi: - Ah, sen bir şakasın, burada koca. Yura, bakma, lütfen; ve bacaklarını geniş açarken elini karnına indirdi. Şefin eli elbisenin kıvrımlarına nüfuz etti ve vajinasını ovuşturdu.
Nahide buna izin verdiyse, o zaman kesinlikle sarhoştu. Yine öpüştüler, ben Mersin escort bayan da karısının kasık saçlarını gördüm ve külotsuz olduğunu fark ettim. Şef, karımı kedi için avucuyla okşadı ve bana hiç dikkat etmedi. Beni bu gösteri ile büyüledi ve mutfağa gitti sona erdi mırıldandı. Geri döndüğümde, önce gizlice salona baktım. Orada, Nahide kanepede yatıyordu ve şef onun üzerinde, onu öptü ve elbisesini kemerin üzerine çıkardı, bacaklarının arasına dokundu.