» »

Bayana dokun

Bayana dokun Bayana dokun Bayana dokun
Bazen bir kız utangaçtır ya da seninle seks yapmak istemesine rağmen aptal görünmekten korkar. Civcivin zaten olgun olduğunu ve yetişkin olarak kızartılabileceğini nasıl belirleyebilirim? Seks bir ilişki sistemi olarak anlamak için, ne hazır bir Mersin kız, bir erkeğin yanında, bilmeniz gereken sadece kadın psikolojisi, aynı zamanda psikoloji jestler ve duygular. Özellikle, bir kız önünüzde açık bir pozisyonda oturursa, kollarını geçmez, gözlerini bir kenara koymaz ve dudaklarına tutkuyla bakarsa, bu bayan sizinle ilgileniyor ve heyecanlı demektir.
Bir bayan elinde bir şey çeker veya parmaklarsa, bu onun endişeli olduğu ve onu heyecanlandırmak için durumu etkisiz hale getirmeniz gerektiği anlamına gelir. Gürültülü bir şirkette iseniz ve içinde rahatsız hissediyorsanız, bir kızın heyecanlanması zor olacaktır. Durumu değiştirin, kızı bir dansa veya yavaş bir yürüyüşe davet edin. Bayana, yanında kendini güvende hissedebileceğini açıkça belirtin.
Bir bayan size tutkuyla bakarsa, dudaklarını ısırırsa, gülürse, size dokunursa ve isteyerek elini tutmasına izin verirse, sizinle yakınlık ister. Bir hanımefendinin seni istediğinden şüphe duyuyorsanız, elini kendi elinize alın, tepkisine bakın. Elini çekmezse, sana güvenir, daha ziyade samimiyet için hazır ve ilk adımlarını senden bekler. Arkadaşınız duygularını göstermezse, etrafına bakar ve gözünüze bakmaktan korkarsa, belki de utanır ve henüz yakınlık için hazır değildir. Eğer Bayan azgınsa, ona dokun, nabzını yakalamaya çalış. Belki de duygularından utanıyor ve aptal görünmekten korkuyor. Gözlerden çok şey okunabilir.

Parlak bir bakış, göze bakış ve nazik bir ses, bir kızın kurlarınızı kabul etmeye ve seks yapmayı kabul etmeye hazır olduğunun işaretleridir. Bir kızın ilk buluşmada yakınlık isteyip istemediğini anlamak istiyorsanız, tanıdıklarınızın nereden başladığını hatırlayın. Bayan ilk buluşmada heyecanlanacak, eğer doğru kelimeleri söylerseniz ve onunla ilgilenirseniz. Bir hanımefendinin heyecanlı olduğunu anlamak için, işaret dili ve dokunma ile iletişim kurmalısınız. Bayana dokun, tepkisine bak, elini tut, bayana arzularını anlamak istediğini ima et. Eğer ona sorarsanız, bir bayan size seks yapmayı umursamadığını ima edebilir. Sevgilinin tepkisini izleyin, rahat bir ortam yaratın, ilgiyi uyandırın ve sonra Bayan heyecanlanacak ve sizinle seks yapmak isteyecektir.