» »

Bir müşteri ile anal seks

Bir müşteri ile anal seks
Kanepede oturuyordu, bacağında bacak vardı. Telefonda konuşulan gibi giyinmiş ve saatlerini bekliyordu. Son olarak, şampanya içtikten sonra, saatine baktı ve "zamanı geldi, elbisemi aç" dedi ve bana sırtını döndü. Bu çok seksi bir jest. Onu aldım ve tokayı aşağı indirdim. Vücudu, profesyonelin üzerinde çalıştığı saf mermer külçe gibi görünüyordu. Meme mükemmel şekli, meme koyu ve keskin, ince bel, ağır, yuvarlak uyluk vardı. Onu boynuna, göğsüne öptüm ve onu okşadım.
Hassasiyet bıraktıktan sonra, pantolonumu çıkardım, yan yana yürüdüm ve ağzına bir horoz koydum. O memnuniyetle kabul etti. Kafasını destekleyerek pelvisimi hareket ettirdim, onu becerdiğimi hayal ettim. Dil, başlarını dokunmaya çalıştı, dudaklarını çok sıktı ve bacaklarını ileri geri çekiyordu. Karnına çevirerek arkadan oturdum ve onu kedi dövmeye başladım. Kıçını kaldırdı, büküldü. Ben de boğazını tutarken çok ileri gittim. Son olarak, kız sona erdi. Vajinasından beyaz bir sıvı döküldü, sonra, çarşaf üzerine idrarıyla karıştırıldı. Bu mükemmel oldu. Boşalan ve işeyen olduğunu bilmiyordum, bu benim için büyük bir hediyeydi.
Sonra, horoz çıkardım, kalçasını kırdım ve kıçına kızaran horoz bastırmaya başladım. Bol bol onun yağ horoz ile sırılsıklam, yavaş ama istikrarlı bir şekilde içeri girdi. Yarıya kadar girerek durdum ve gözlerine baktım. O zaman, hızlı bir şekilde horoz çıkardım ve biraz geri çekildim, tekrar tanıttım. Kız çok gergin. Anüs çok sıkıldı, kendimi ve onu üzmeden içeri itmek zorunda kaldım, ki bu da çok fazla değildi, ama hasta.
Bir süre sonra, üye yağ gibi kıpır kıpır başladı. Geniş deliği rektumuna tek bir üye değil. Çok fazla değil, kızı spermle doldurmaya başladım. Bağırdı ve daha önce görülmeyen anal orgazmı hissetti.... Bu eskort mersinla en iyi seksimdi.