» »

Benim seçimim

Benim seçimim Benim seçimim Benim seçimim
Sen bir düşün! Bir kez daha gelinim geldi, onsuz yapamam! Ağır bir kalple, onun kapısının arkasına çarptım. Bu Mersin escort kıza altıncı sınıftan beri aşık oldum. Arkadaş olduk, iletişim kurduk ve hatta birlikte yaşam hakkında bazı fanteziler kurduk. Onuncu sınıfta, büyükannesine köye gitti ve varıştan sonra hemen değişti. Beni de dahil olmak üzere adamlardan uzak durmaya başladı. İzlerimiz bozuldu. Başka bir şehirde enstitüye gittim, Pünhan'a gitti. Yedi yıl geçti, mezunlar toplantısına geldi. Sera'yı gördükten sonra kalbim sevinçle bıçaklandı. Neşeli, güzel kız bana gülümsedi. O mutlu bir şekilde benden Kur aldı ve akşamdan beri birlikte şehir etrafında dolaşmaya gittik. Çocukluğumuzu hatırladık, nasıl yaşadığımızı anlattık ve giderek artan bir güçle ona çekildim. Parkta bir bankta otururken Sera aniden bana sordu. Beni istiyorsun? Alkolün içinde olduğunu düşünürken, çok fazla olduğunu söyledim.
Arkadaki tezgahın etrafında dolaştı ve bacaklarını kollarının arkasına yasladı. O zaman beni al! Hadi! Biliyorum bana aşık! Gördün mü, senin için özel olarak külot giymedim bile! Eteğini kaldırdı ve klitoris üzerinde küçük bir halka ile temiz traşlı bir am gördüm. Beyaz çorapların açık üst kısmı gözümü çekti. Ne anlatıyor burada? Ben şaşırmış. Peki, nasıl istersen! Eteğini aşağı çekti. Ama atladım ve tekrar taktım. Şimdi! Pantolonumu açtım ve arkasına oturdum. Benim penis onu ıslak amına girdi. Gerçek şu ki, kısa bir süre için yeterliydi ve kısa bir süre sonra, eylemi uzatmaya çalışmadığım için içine döküldüm. Sera açıkça ortaya çıktı, ama onun küçük hayal kırıklığını görebiliyordu. Özür dilerim! Özür dileyerek mırıldandım, uzun zamandır seks yapmadım. Gülümsedi, bana bir litre sızmış gibi hissediyorum, bir hafta buradayım. Bana bir soru sorduğunda caddede yürüdük. Meni dökülen bir kızla sokakta yürürken ne hissediyorsun? Bak! Ayaklarım ıslak! Ve yine eteğini çekti. Bize bakmaktan ve onu amını görmesinden korktum. Korkma! Bizi de kimse bilmiyor!
Baksanıza, ben çirkin değilim, değil mi? Yok. Girişte, beklenmedik bir şekilde penisimi pantolonumdan geçirdi. Tekrarlamak istemiyor musun? Fermuarını açtıktan sonra penisini çıkardı ve çömelip ağzına aldı. Hemen artmaya başladı ve nihayet güçlendikten sonra onu yükseltmek ve amının içinde becermek istedim. Hayır! O, onu yükseltmek için çabalarımı görmek, ağzıma boşalmak istiyorum! Kızına sperm ver! Dürüst olmak gerekirse, pek işe yaramadı, neredeyse hiç sperm yoktu. Bu hafta evimde yaşadı. Günde birkaç kez seks yaptık. Bu konuda, söylediği gibi, ben bağımlısı oldum. Külot giymediğini ve her zaman penisimi almaya hazır olduğunu düşündüm. Özellikle helikopterin dediği gibi sevdim.
O benim yarrağımı emdi ve aynı zamanda benim anüs içine parmaklarını enjekte, onlar tarafından beni beceriyor. Onu geride bırakmamaya çalıştım ve sık sık kuni'yi orgazma getirdim. İşte iyi bir şanslı, ama sevgilisi çok değil. Bana Sera dedi, bana alay et, dilinle beni daha iyi becerdin! Ben klitoris onun yüzük ile oynamayı sevdim ve ben onun renkli kelebekli poposunu deldi sevdim. Anal seks yapmadık, ama bazen Sera'nin bundan hoşlandığını fark ettim.
Ayrılmadan önceki son gün kaldı ve onsuz yaşayamayacağımı fark ettim. Ona karım olmasını önerdim. Düşüneceğim! Bana cevap verdi ama evet demedi, gitti. Bir hafta sonra büyük bir gül buketi ile dairenin kapısında durdum. Nerede yaşadığını bulmak için daha fazla çabaya ihtiyacım vardı. İçeri gel, bana gülümsedi. Beni buldu! Çıplak bir vücuda ve tüylü örme çoraplara bir bornoz içinde duruyordu. Islak saçlar omuzlarına dağılmış durumda. Bu bedeni fethetmeye hazırdım. Benimle evlenir misin? Gel, uzun bir konuşma var. Kanepede oturduk, önce hiçbir şey hakkında konuşmuyorduk. Elbisesi takıldı ve gözüm onu amını gösterdi. Şimdi halkaya iki tane daha eklendi, Labia nüfuz etti.

Diz çöktüm ve onlarla bir dil oynamaya başladım. Eğer bunu dinlemek istiyorsan, ben bağırdım ve bacaklarımı sırtıma attı. Onuncu sınıfta büyükannemi görmeye gittiğimi hatırlıyor musun? Evet. Bu yüzden üç adam beni yakaladı ve üç gün bana tecavüz etti! Zavallı! Ben söyledim ve onun deliğine dilini derinleştirdim. Bu yüzden üç gün boyunca sırayla ve birlikte tüm deliklerime lanet oldum! Bir ağaca göğüsler bağladım, üzerimde kırbaçlandı ve işedim! Köpek sikmek zorunda! Balmumu ile sulandım ve sigaramı söndürdüm! İşte! Yüzümü ayak parmağıyla kendimden uzaklaştırdı. Bak! Şimdi onsuz yaşayamam! İstiyorsun hala benimle evlenmek? Evet! Yüzümü çoraplarımın içine soktum. İstiyorum! Sen iyi bir adamsın! Hoşlanıyorum! Ama anla! Bir efendiye ihtiyacım var! Bu rol için iyi değilsin! Beni çok iyi yalıyorsun, gerçekten çok seviyorum, ama ağzımı inkar edemezsin! Beni sikmeye bile çalışmadın! Kabalık ve güce ihtiyacım var! İkilimiz, sadece seks formatında var olabilir. Bu nasıl? Bu, eşin kocasının rızası ile başkalarıyla birlikte yürüdüğü zamandır. Kusura bakma ama ihtiyacım var yakında gidecek. İstediğin kadar kal bende. Bir haftalığına burada yaşıyordum. Sera makyaj yapmaya ve giyinmeye başladı. Külot ya da sütyen giymediğini gördüm. Kısa etek zorlukla sakladı elastik çorap. Benim penisim taş gibi durdu. Erkeklerle buluşacak mısın? Evet. O da gitti. Kanepeye otururken, tüylü çoraplarını yerden kaldırdığım gibi daha iyi bir şey düşünmedim. Yarrağımı alarak onlara mastürbasyon yapmaya başladım. Çünkü onlar benim gelecekteki karım. Sexks yanğını olsun, bakalım. Kalın sperm kabartmaya sıçradı ve ıslatmaya başladı.