» »

Bensiz ortadan kaybolacak!

Bensiz ortadan kaybolacak! Bensiz ortadan kaybolacak! Bensiz ortadan kaybolacak!
İnanılmaz, ama gerçek şu ki: tamamen yabancı Mersin escort insanların görüşleri bazen kişisel hayatımızı etkiliyor. Ve bu kesinlikle bizim suçumuz değil. Bir kıza erken yaşlardan itibaren başkalarının görüşleri ışığında kendi eylemlerini düşünmeleri öğretilirse, tüm zor durumlarda bu düşünceye bağımlı olacaktır. Elbisenin içinde neden ağaca tırmandın? Sen bir kızsın! Senden utanmıyorum, insanlar sana bakıyor! işte böyle başlar.
Devam, üzücü ve öngörülebilir bir şekilde devam ediyor: O zaman neden evlendin? Sabret, sen bir kadınsın! Bu durumda bazı eylemler için suçluluk duygusunun doğru olmadığını, ancak empoze edildiğini anlamak önemlidir. Kişisel hayatın senin ve sadece senin işin.

Cehenneme giden bu yol iyi niyetle döşeli. İlişkinin başlangıcında, hem erkek hem de kadın kendilerinden daha iyi görünmeye çalışırlar, bu tamamen doğaldır. Ve bu durumda kızların en sevdiği oyun, dünyanın en güzel metresi ve en sevecen kadını oynamaktır. Elbette sevdiklerinize lezzetli bir akşam yemeğinde şımartmak ya da ona güzel bir gömlek vermek çok güzel. Sorun şu ki, bazen bir kadın kendini aşırı yaşlı bir çocuk için ikinci bir anneye dönüştüğünü fark etmez. Ve şimdi artık bir tabak çorbayı kendi başına ısıtamıyor, çamaşır makinesini nasıl açacağını ve çoraplarını nereden alacağını bilmiyor. Onu nasıl bu kadar çaresiz bırakacaksın, değil mi? Merhamet tuzağı en güçlüsünden biridir. Eh, bu bizim için üzülme özelliğimizdir.