» »

Bir erkek her zaman yatakta ne hatırlamalı?

Bir erkek her zaman yatakta ne hatırlamalı? Bir erkek her zaman yatakta ne hatırlamalı? Bir erkek her zaman yatakta ne hatırlamalı?
Bazen erkekler öylesine kaba davranırlar ki yatakta bile, eşlerinin sevgili okşamalarını unuturlar ve böylece ilk etapta kendilerini haksız bir şekilde reddederler. escort bayan erdemli olarak sunuyoruz

Her zaman islak olmasını

Her zaman, duydun - kız arkadaşının ona bir şey girmeden önce oldukça "ıslak" olduğundan emin ol. Tam olarak nerede olduğu önemli değil. Ne olduğu önemli değil. Bir penis, parmak veya kandırılmış bir vibratör olabilir. Kızınızın birkaç saniye içinde heyecanlanmasının önemi yoktur - aklınızdakileri yapmak için yeterli olmayabilir - ve en önemlisi - ağrısız.

Çünkü bir kez, acele seninle acımasız bir şaka oynayabilir ve tüm heyecanı azaltabilir, ilk başta kırılgan ve hassas; ve en kötü durumda, hanımınızı çok acı verici ve nahoş “orada” sürtünme yaratabilirsiniz, bu da ertesi gün özel oyunlarınız için zorlaşır.

Hayır, cunnilingus'u cinsel ilişki için bir ön hazırlık olarak yapmak gerekli değildir, ancak, oraya zaten ellerinizle ulaşırsanız, parmağınızı ıslatırsanız veya tükürüğü açık bir şekilde zarar görmez. Ve onun tepkisini izleyin: Bir kız endişeyle titriyor ve dokunuşunuzdan uzaklaşıyorsa, bu mutlaka daha yüksek bir uyarılmanın işareti değildir.

Kadının çok daha erojen bölgeleri var.

Hatırlamaya çalışın. Ya da tercih ettiğiniz gibi yazın ... Tabii ki, elbette, ilişki sırasında değerli kayıtları olan bir not defterini çevirmek biraz garip olurdu ve bu yüzden hepsini hatırlamaya çalışın. Yani kadınlar kulakları sever! Evet duydun mu? Hayır, seçtiğiniz durumun gerçek durumunuza benzer şekilde zarif ve orijinal iltifatlar tarafından heyecanlanacağını hatırlatmayacağım bile.

Ben, izninizle, "bir erkek bir kadının kulağına bakar" pozuna biraz dikkat edeceğim ... Yavaşça ve ayrıntılı olarak hatırlıyoruz: Bir kadının kulakları ve boynu çok hassas erojen bölgelerdir. Ve bu alanların kadınlar için okunması erkeklerden çok daha heyecan verici. Dahası, samimi bir oturumun başında, göğsünü elleriyle tutup külotuna tırmanmaktan çok daha hoş ve arzu edilir.

Hayır! Bekle bir dakika Neredeyse sevgiliniz, muhtemelen ona yapmak için koştuğunuz "piliç" i beğenecek. Dikkatli ol. Dikkatli ol. Hafif öpücükler ve yumuşak yalamalar çok daha güçlü bir etkiye sahiptir. Bunlar kadın, kalın tenli erkekler değil! Çok nazik ve yumuşak, utangaç ve havadar öpücükler, kulaktan ve boyun boyunca ve omuzlardan aşağıya ... Arka sıradaki kaba: bir süre sonra servikse ulaşacağız. Sıkıca kıkırdama!

Meme - aynı zamanda erojen bölge

Erkeklerin neden sadece meme ucunu erojen bir bölge olarak düşündüklerini, memenin geri kalanını görmezden geldiğini tahmin eden binlerce tahmin yapabilirsiniz. Belki de bunun nedeni, erkek elemanla analojiyle meme başının sertleşip yapışkanlaşabilmesidir. Sizden rica ediyorum, sevgili beyler, yeni bilgilerden çok fazla üzülmemek için: her zaman yeterince hassas olan meme başı değildir.

Dişi meme uçlarını aktif olarak öpüp okşayan genç bir adam, çok daha büyük bir etki ile yana doğru hareket edebilir. İlk olarak, tam olarak duran nipellerin elde edilmesi gerekli değildir. Dahası, bir coşku patlamasında, bazı erkekler çok gerçek sadizmlere ulaşır: bazen fakir kızlar ısırmaya, ortaya çıkmaya, gerilmeye ve diğer acı verici aktivitelere katlanmak zorunda kalırlar.