» »

Bir kadın, her şeyin iyi olduğunu iddia edebilir

Bir kadın, her şeyin iyi olduğunu iddia edebilir Bir kadın, her şeyin iyi olduğunu iddia edebilir Bir kadın, her şeyin iyi olduğunu iddia edebilir
Cinsiyette, bir Mersin eskort kızı domateslere nasıl daha derin ve daha güçlü bir şekilde dikmek önemlidir? Büyük bir sevgili olmaya yardımcı olacak seks hakkında ana erkek klişesini bozuyoruz. Tüm erkekler emindir: üye ortağa ne kadar derine girerse, o kadar çok zevk alır. Bu nedenle, deneyin, inşa edin, rahatsız edici pozlarda ayağa kalkın. Ama biz, kadınlar, yaratıklar çok farklı ve herkes bu tür kahramanlık gerekli değildir. Dahası, çoğu zaman eşin aşırı çabaları ağrıya neden olur ve yaralanmadan önce ve sonuç olarak, yakın bir yerde seks yapma arzusunun kaybı.
Cinsel uyarımın başlamasından önce bile, bir kadının kafasında, bu adamla geçmiş deneyimleri anında ne kadar hoş ya da hoş olmayan bir şekilde tarayan bir bilgisayar çalışmaya başlar. Buna dayanarak, beyin bir karar verir-mevcut erotik uyarana, cinsel uyarılmaya «olmak ya da olmamak» için cevap vermeye değer ya da değil. Eğer penisiniz şeklinde yabancı bir cisim girmesine izin verdiyse, tam gücünüzde olmak zorunda kaldınız, ancak güvenini haklı çıkarmadınız ve acı çektiniz, bir dahaki sefere güvenemezsiniz, diye uyarıyor. Bir kadın, her şeyin iyi olduğunu iddia edebilir, özellikle de ilk yakınlık sırasında acıyı gizlediyse, sadece arzuyu yakan sınırsız, tutkulu bir kişi gibi davranabilir. Sadece hayatınızın en iyi metresi olmak için bir sansasyon yaratmak istedi. Şimdi korkmamak için sessiz kalmak zorunda.
Adam almak önemli kanıtı, onun cinsel yeterlilik, bu nedenle ona daha kolay bir gitmek bir cevap daha duymak: Her şeyi var mı, yok mu? Neden diğer kadınlar bunu seviyor ve sen beğenmiyorsun? Ama sence kendini ne kadar tutabilirdi? Bir kadının derin çabalarınızdan hoşnut olmadığını anlamak oldukça basittir. Tutkunuzun dürtüsünde, taktiksel bir partner yavaşça sizden uzaklaşacak, sessizce sessizce acı çekecek. Eğer bir kereden fazla kendine güvenen bir el sallamak zorunda kalırsanız, kendinize daha yakın çekin, bunun tüm sınırları aştığınızın kesin bir işareti olduğunu bilin. Aksi takdirde, kendisi size daha yakın olacak, penisin samimi kaslarını emecek ve serbest bırakmayacak - diyor uzman.
En hassas bölge vajinanın alt üçte biridir (girişten 3-5 cm), bu yüzden çoğu kadın orada hareket etmekten en hoşlanır. Vajina doğum kanalıdır, eğer sinir uçlarıyla tamamen doluysa, doğum o kadar acı verici olur ki, birisinin bebek üretmeyi kabul etmesi olası değildir. Bu nedenle, akıllı doğa vajinanın sadece ilk üçte birini hassaslaştırdı, bu kısma odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Hareketler, «seks tüpünün» ön veya arka bölgesinde, hızlı, yavaş, yumuşak ve kaba ve alternatif olabilir. Burada, eşin tepkisini denemek ve izlemek, en uygun penetrasyon derinliğini ve uygun ritmi bulmak, uyarılmayı sürdürmek, kesintiye uğramamak ve durmamak gerekir.

Teorik olarak, penisin servikse sadece dikkatli ve dikkatli bir şekilde dokunması hoş hisler getirebilir, ayrıca stimülasyona tepki veren reseptörler de vardır. Ancak kadın çok heyecanlı olmalı ve eşin hareketleri, bir tutku dürtüsünde mümkün olmayan bir tuval üzerinde bir fırça darbesine benzemelidir. Penetrasyon derinliği söz konusu olduğunda, en önemli şey sevgilinize karşı dikkatli olmaktır, böylece seks ikinize de zevk getirir.