» »

Bir kadın neden seks yapmayı reddediyor ve bu konuda ne yapmalısın?

Bir kadın neden seks yapmayı reddediyor ve bu konuda ne yapmalısın? Bir kadın neden seks yapmayı reddediyor ve bu konuda ne yapmalısın? Bir kadın neden seks yapmayı reddediyor ve bu konuda ne yapmalısın?
Her erkek bu nahoş duyguyu bilir, kadın göründüğü zaman, bariz bir sebep olmadan, inatla seks yapmayı reddeder. Bu durumda, yorgunluktan başlayıp anekdotal baş ağrısı ile sona eren çeşitli mazeretler yapılabilir. Mersin esc siteniz, bu problemle başa çıkmanıza ve aslında neden reddettiğini öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Sana kırgın

İnan bana, eğer bir kadın sana hakaret ederse, yakın ilişkilere giremez. Onun için, ayrılmaz bir şekilde birbirine bağlı - kızgınlığın, yani iyi, sıcak bir tutumun ve seks arzusunun olmaması. Bu durumda, nadiren bir kadının bunu doğrudan söyleyeceğini unutmayın, - büyük olasılıkla, sadece sessizce kızar ve duvardan geri döner.

Ne yapmalı: Senin görevin onu dürüst bir sohbete çağırmak, suçluluğunu bulmak, güven vermeye ve bunun bir daha olmayacağına ikna etmeye çalışmak. Her şeyi doğru, içten ve kibarca yaptıysanız, bu akşam sevişmeniz mümkün!

Çok yorgun

Bir kadın bütün gün seninle fırtınalı bir geceyi hayal edebilir, ancak görevlerini 8-9 saat boyunca yapmak zorunda kalırsa, o zaman alışverişe gitmek, eve çanta çekmek, akşam yemeği pişirmek, bulaşıkları yıkamak ve daireyi düzene sokmak; yatakta yumuşak bir kedicik olsun. Zavallı adam kafasını yastığa dokunduğu anda hemen uykuya dalar!

Ne yapmalı: Yardım etmek! Bir kadın, işten eve döndükten sonra, temizliği olan bir apartman dairesi görür ve mutfaktan nefes kesen kokular hissederse, akşamları inanılmaz bir duygu sizi bekliyor! Mutfak işleri için hazır değilseniz, bir kadını bir restorana götürün veya en azından evde pizza sipariş edin.

Seks yapmayı sevmiyor

Bu genellikle deneyimsiz kızlarda olur. Büyük olasılıkla, geçmişte bir tür olumsuz deneyim yaşadı - tecrübesiz bir sevgili ya ona zarar verdi ya da sadece onu memnun etmedi. Şimdi başarısız bir olayı tekrarlamak konusunda heyecan duymadan düşünüyor.

Ne yapmalı: Her şey senin elinde! Samimi ilişkilerin sırlarını ve zevklerini ondan önce yavaş yavaş açın, kendiniz hakkında düşünmeyin, ama her şeyden önce ve bir süre sonra sabır ve nezaketiniz için ödüllendirileceksiniz: gerçek cinsiyeti deneyen kız tutkulu ve minnettar bir sevgili olacak.
Seksi olmadığını düşünüyor

Belki de önünüzde soyunmak istemedi, çünkü karnında fazladan kıvrımlar vardı. Kadınlar bu önemsizlere büyük önem veriyor. Hatta bir kompleks bile geliştirebilirler.

Ne yapmalı: Özel bir şey yok - sadece ona iyi bir ısınma masajı yapın, birkaç övgü söyleyin ve kadın hemen hoş ve güzel hissediyor.
Seksin sıkıcı olduğunu düşünüyor.

Peki, bu olur. Sürekli olarak güçlü bir çekicilik yaşamak mümkün değildir, tutkuların yoğunluğu zaman zaman zayıflar. Bu durumda, onu daha önce olduğu gibi isteyebilirsiniz, ancak bir sonraki cinsiyette ilginç bir şey görmüyor.

Ne yapmalı: İlişkinizi çeşitlendirmeye çalışın. Pek çok yolu vardır - yatağına verdiğiniz afrodizyaklı bir akşam yemeğinden ve alışılmadık bir seks oyuncağa kadar.

Onu heyecanlandırmayı bıraktın

Daha yakın zamanlarda, kelimenin tam anlamıyla dokunuşunuzun birinden ateş yaktı, ancak şimdi hiçbir şey başlatamıyor. Bu, onu bir erkek olarak heyecanlandırmayacağınız zamanın basit bir şekilde geldiği anlamına gelir.

Ne yapmalı: Kendinize daha yakından bakın: onu memnun etmeye çalışmayı bırakırsanız, kendinizi izlemeyin, yatmadan önce traş olmayın, o zaman şaşılacak bir şey yok. Başka bir seçenek de mümkündür - bu onunla yaran başka bir kişi! Eğer gerçekten durum buysa, sadece onu kabul etmeniz veya başka birini bulmanız gerekiyor - heyecanlandıracağınız olanı.