» »

Bir kadın orgazm simülasyonu belirtileri

Bir kadın orgazm simülasyonu belirtileri Bir kadın orgazm simülasyonu belirtileri Bir kadın orgazm simülasyonu belirtileri
Bir kadın, herhangi bir duygu, duygu ve hatta vajinanın kas kasılmasını canlandırabilir (orgazm sırasında olur). Ve şu anda nefes almak, "yorgun" gibi hızlı, hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ve gülümseyebilir ve çok saçma. Bütün bunlar zeki ve zeki bir kadın olabilir. AMA! Bir kadının sahte olamayacağı “belirtiler” vardır:

1. Bir kadın gözlerini kapatmadan en azından bir anlığına orgazm olamaz.

2. Orgazm sırasında, oksijen beyine girmez ve kadınlarda orgazm sırasında, vajina, rahim, pelvik taban ve hatta karın kaslarının kaslarının ritmik olarak kasılması, nabız tipine göre yaklaşık 0.8 saniye aralığında meydana gelir ve fark edilmemesi imkansızdır. Her kadın orgazm sırasında meydana gelen vajinal kasların ritmik kasılmalarını simüle edemez, bu nedenle penisi olan bir erkek vajinadaki bu nabzı hissetmediyse (sadece kadın vücudunun "seğirmesi"), o zaman bu taklit olur.

3. Orgazm bitene kadar, kadın asla erojen bölgenin temasını tahriş edici (üye, dil, parmaklar, vibratör) ile teması kesmez. Sadece orgazmın sona ermesinden sonra, bazı kadınlar, stimülasyonun devam etmesi acı verici hale gelirse, ortağın elini klitoristen çeker.

4. Seks orgazmla bitiyorsa, vücut rahatlar ve kadın sessizce yatmak ister, neredeyse uyumak ister. Ve eğer bir kadın heyecanlanırsa, ancak taburcu edilmediyse, o zaman, bir kural olarak, bir süredir hala aktif durumda, çünkü sonunda hiçbir şey almadı ve başka bir şey almaya çalışıyor - eşinde (öpücükler, konuşmalar, vb.).

5. Orgazm yaşayan bir kadının yüzü istemsiz yüz buruşturma tarafından çarpıtılır. Bu onun memnuniyetsizliği anlamına gelmez, sadece yüz kaslarını kontrol edemez. Ve eğer bir kadının yüzünde gerçekdışı zevk ifadesi varsa, o zaman bu aynı zamanda bir simülasyondur. Sonradan yüzünde, kendine gelip rahatladığında minnettar bir gülüş ve zevk ifadesi ortaya çıkacak ve orgazm sırasında yüzünde mutluluk ifadesi bulundurmak imkansızdır.

6. Orgazm sırasında, kadının kalbi güçlü ve sık sık atmaya başlar; taklit sırasında kalp atışı pratikte değişmez.
Eğer seksten sonra kadının taklit etdiyini hisediyorsanız Bir kadın orgazma nasıl getirilir? 8 temel kural makalemizi tavsiye ederiz.