» »

Bir kadın sizi bir tecavüzcü olarak görebilir

Bir kadın sizi bir tecavüzcü olarak görebilir Bir kadın sizi bir tecavüzcü olarak görebilir Bir kadın sizi bir tecavüzcü olarak görebilir
Birkaç erkek yatakta profesyonelliğe sahiptir ve bir Mersin escort kadına zevk verir. Ancak her erkek, kız kalabalıkları tarafından takip edilen iyi bir sevgili olabilir.
1. Hiçbir durumda, bir kadın onu istemiyorsa, bir kadının samimiyetini talep edemez. Bir kadın sizi bir tecavüzcü olarak görebilir ya da bir ilişkide yanlış anlaşılma geliştirebilecek fikrini dinlemezsiniz. Uzun süreli bir ilişki kuruyorsanız, bu tür davranışlarınız olumsuz bir çökelti bırakacaktır ve ilişkilerin kopmasına neden olabilir.
2. Acele etmeyi unutun ve partnerinizi hatırlayın. Kelimelerle duygusallığın zirvesine açılmasına yardım edin. Güzel olduğunu söyle, gözünü ayırmayın, onu tam olarak arzulanan hissettirin.
3. Önemli olan övgü ile aşırıya kaçmayın. Onların fazlalığı, doğal olmayanları tarafından reddedilmesine neden olabilir. Sadece duygularınızı, derinliklerini ve tutkunun sıcaklığını gizlemeyin.
4. Zincirlenmeyin. Kendi sözlerinizle, sadece ona ulaşmak değil, aynı zamanda kendinize ilham verin.
5. Eylemleriniz hakkında onun iznini veya görüşünü sormaya gerek yok. Onun için iyi mi? diye sormaktan ziyade hissetmeye çalışın. Böyle mi yapıyorsun?, olabilir mi? ve Benzerleri biliyorum, o zaten sana güveniyor ve seni tutku ve güven olarak görüyor, onu aldatmayın.

6. Dikkatli olun ve bir kadının erojen bölgelerine dikkat edin. Onların yanlış, kaba tahrişleri tüm aşk oyununu mahvedebilir.
7. Kendinizi yakmayın, daha dikkatli olun. Şimdi ona zevk verdiğinizi unutmayın, böylece biraz sonra size çok daha fazlasını verir.
8. Soğuk bir kafa tutarsanız, bir kadını arzularına tamamen boyun eğdirebilirsiniz.
9. Bir kadın yakınlık için hazır olduğunda, dikkatli olun ve eşinizin yakınlık için hazır olma belirtilerini kaçırmayın
10. Yakınlık sona erdiğinde, onu tamamlamak için iki seçeneğiniz vardır. Eğer bir partnere kayıtsız kalırsanız, o zaman bunu bitirebilirsiniz, ancak sizin için sadece bir cinsel nesne değil, aynı zamanda büyük bir şeyse, ona biraz daha hassasiyet ve sevgi vermek gereksiz olacaktır.
Onun samimi yerlerine dokunun, onu öpün, zevk için ona hayranlık ve şükran duymanın basit ama samimi sözlerini söyleyin.