» »

Bir kadının ihtiyacı nedir? Kadınsı bir bakış.

Bir kadının ihtiyacı nedir? Kadınsı bir bakış. Bir kadının ihtiyacı nedir? Kadınsı bir bakış. Bir kadının ihtiyacı nedir? Kadınsı bir bakış.
Kadınlar oldukça güçlü doğaya sahipler, ama aynı zamanda zayıf. Biz gerçekten birçok zor sorunları çözme, her şeyi kendimiz yapabilirsiniz. Ama soru - neden? Aile, o bir şey ve paylaşmak gerekir ve sevdiğine ile sevinç ve yaşam zorlukları! Ailede, bazen zorlu ve huysuz hale gelir, ancak sevdiklerinizle birlikte yaşamak, onun samimi dikkatine ihtiyacımız var... Ona hava gibi ihtiyacımız var, onsuz, aile hayatımız kusurlu!

Yani, Milliyet ve inanç, yaş ve statü ne olursa olsun, Romantizme ihtiyacımız var! Bunun ne olduğunu kim bilebilir? Sanatta yön veya mum ışığında banal akşam yemeği? Ya da sürpriz bir hediye ya da "gökten yıldız"şeklinde? Ama onun için bizim kadın ihtiyacı hakkında, bu en "romantizm", bazı erkekler tahmin, ve biz hala her zaman küçük.

Tam olarak neyi kaçırıyoruz? Bu konuyla ilgili tüm tanımları özetlerseniz, "romantizm", "gerçekliğin yükselişi ve idealizasyonu" ve "Paphos mücadelesi ve başarıları"olduğu ortaya çıkar! "Romanik ""duygusal-yükseltilmiş ve rüya gibi" anlamına gelir. Bu kadınlar için yeterli değil! Kokulu, güzel ve önemli bir şey.
Biz de, kadınlar, hassasiyet için çok ihtiyacımız var. Sonuçta, biz doğası gereği, kırılgan, narin ve sofistike yaratıklardır boşuna değil! Yani bizim yaklaşımımız da aynı olmalı. Böyle bir hassasiyet bizim için seks ile hiçbir ilişkisi yoktur! Bu, çocuklarımıza veya evcil hayvanlarımıza ifade ettiğimiz duygularla karşılaştırılabilir. Adam sadece seks için ön sevişmenin bir parçası olarak hassasiyet göstermek istiyor ve bazen de bunu reddediyor. Sonuç olarak, birçok Bayan, bilinçli olarak heyecanlanmak isteyen, samimi olmayan bir ilişkiye giriyor.
Ve aldatma... Nedeni de sadece hassasiyet eksikliği olabilir mi? Bu erkeklerin düşünmesi için bir sebep değil mi? Sonuçta, bir kadın gerçekten bir erkekle fiziksel bir birlik yaşayabilir, ancak kendisine hassasiyet gösterdikten sonra! Birçok koca, Kur yapma zamanlarındaki kadınlarla tutkulu karşılaşmaları hatırlar ve neden birlikte olmadıklarında davranmadıklarını anlamıyorlar.
Erkekler, en sevdiğiniz kişi, daha önce olduğu gibi davranmadığınız için böyle davranmaz. En azından ortak bir akşam yürüyüşü düzenleyin ya da birlikte seçtiği filmi izleyin... Eh, işten bir telefon görüşmesi-bu hafife alır. Bir kadına hassasiyet Gösterdiğinizde, ona "seni önemsiyorum ve seni koruyorum, benim için önemli olan sensin ve sana bir şey olmasını istemiyorum, senin sorunlarına önem veriyorum ve seninle birlikteyim. Bence her şeyi iyi yapıyorsun ve seninle gurur duyuyorum!"
Biz, kadınlar, iletişim kurmak için çok ihtiyacımız var. Bu, sevdiklerimizle konuşmak istediğimiz anlamına gelir ve her şey hakkında en iyi, en güçlü, akıllı ve layık bir kişi! Dürüst olmak gerekirse, açık ve aynı zamanda o, sevgili, mutlaka ve her şeyi anlamak ve desteklemek gerekir, çünkü bizi seviyor! Ayrıca, planlarının ne olduğunu ve ne gibi sorunları olduğunu ve ne korktuğunu, genel olarak, kafasındaki her şeyi bilmek de önemlidir.
Ne yazık ki, erkekler en sevdikleri kadınlara açılmaktan korkuyorlar.
Belki de bu, erkek yetiştirme özelliklerine ilişkin toplumsal stereotiplerden kaynaklanmaktadır. Gerçekten, babalar oğullarına, duygularını başkalarına göstermemelerini, güçlü ve sorumlu olduklarını söylerler. Ve sonuç olarak, bu çocuklar sadece kapanıyor ve ebeveynlerden de dahil olmak üzere gerçek duygularını gizliyorlar.
Erkek seks yapmaya isteksizliğinin nedenleri makalemiz size ilginç gelebilir!