» »

Bir kez daha

Bir kez daha Bir kez daha Bir kez daha
Gerçekten bir şey yaptığınızda ve kendinizi suçlu hissettiğinizde başka bir tehlikeli özellik fark edilir hale gelecektir. Özür dilediyseniz ve affedilmiş gibi görünüyorsanız dikkatli olmalısınız, ancak bir veya iki hafta sonra bu hikayeyle tekrar suçlanacaksınız. Bazen şaka yaparken, bazen ciddi olarak. Bir kez daha. Suçluluk ölü bir balık gibi ortaya çıkacak ve sonra ona yeni bir tane eklenecek, çünkü zaman zaman herkes için küçük sorunlar ortaya çıkacak. Yavaş yavaş, erkeğinizin düzenli olarak okuyacağı uzun bir iddia listesi vardır.
Hesaplardan hiçbir şey düşülmez, her şey işlenir ve size karşı kullanılır, çünkü o affedici değildir. Bir gün, her türlü pisliği ve keyfi olarak kötü muameleyi hak ettiğinizi göreceksiniz - yaptığınız her şey budur!

Kusursuz olmayı başarsanız bile, hayatınızda zor zamanlar geçirmediğiniz pek olası değildir. Hastalıklar, işte sıkıntılar, ailenizle kavgalar, maddi kayıplar - zayıf olduğunuz ve yardıma ihtiyacınız olduğu birkaç an var mıdır? Ve eğer partneriniz ahlaki destek sağlamadan ortadan kaldırılırsa, tamamen affedilemez. Birincisi, bu önemli değil, saçmalıktır; ikincisi, benim hatam, meseleyi krize sürükledim; Üçüncüsü, şu anda çok meşgulüm ve sen Mersin escort sızlanmanla dayanılmaz hale geldin. Öyleyse kendin hallet ve işin bittiğinde ara. Eğer böyle bir şey duyarsanız, geri aramanızı tavsiye etmem.