» »

Bir kızın vajinal orgazmı için g noktasını bulmak gerekir

Bir kızın vajinal orgazmı için g noktasını bulmak gerekir Bir kızın vajinal orgazmı için g noktasını bulmak gerekir Bir kızın vajinal orgazmı için g noktasını bulmak gerekir
Bilim adamları, doktorlar ve seksologlar bu noktanın varlığı hakkında uzun süredir tartışıyorlar, ancak «g» noktasının uyarılmasından güçlü bir orgazm alan kadınların sayısı yeterince yüksek. Gizli bir zevk noktası nasıl bulunur ve kıza vajinal orgazm nasıl verilir? Bir kadının güçlü bir orgazmına neden olan bu noktayı ilk keşfeden kişidir. G noktası, şiddetli uyarılma sırasında ortaya çıkan vajinanın ön tarafında küçük bir çıkıntıdır. Bu G noktasından dolayı kadınların vajinal orgazm yaşayabileceğine dair bir görüş var.
Kadınların yaklaşık %60'ı, bu alandaki etkilerden güçlü bir zevk ve orgazm almayı doğrulamaktadır. Bir kızın vajinal orgazmı için g noktasını bulmak, vajinanın ön duvarındaki girişten 3-8 cm derinlikte bir g noktasıdır. G noktası, erkek prostatın bir analogudur ve kadınlar için güçlü bir erojen bölgedir. Bu alanda, bir kadının birçok sinir ucu vardır, vajinanın klitorisin aksine çok azı vardır. Ancak tüm kadınlar böyle bir özellik ve noktaya sahip değildir. Sonuç olarak, vajinal orgazm klitoraldan daha az yaygındır. G noktası nasıl bulunur ve kıza vajinal orgazm nasıl verilir? Kızın bu alanını etkilemek ve belirli bir açıyla girmek gereklidir.
Ön sevişme ve yeterli heyecandan sonra, bir kadın vajinanın ön kısmına bir üye basmaya çalışmalıdır. Derinlik, küçük bir üyeyle bile, G'nin Aziz noktasına ulaşabileceğiniz kadar küçük olacaktır. heyecanlı bir kız, belirli bir alanda penisin dokunuşuna tepki gösterecek, sadece doğru derinliği bulmanız ve hatırlamanız gerekir. Genellikle bu erojen bölgede bir üyenin küçük sürtünmeleri, bir kızın bir üyeyi tam derinliğe dikmekten daha hızlı bir orgazm elde etmesine yardımcı olur. G noktasını ararken, her şeyden önce, kızın tepkisine dikkat etmeye değer, kendilerini nereye basmanız ve itmeniz gerektiğini söylerler. Ama ne yazık ki, bu nokta tüm kadınlar için değil. Bazen üyenin giriş açısı bu etkinlikte ana şeydir.

Bir kız g noktasında hafif bir baskı hissederse, ön duvara daha güçlü ve dik bir açı yapabilirsiniz. G noktası için seks pozları maksimum g noktası uyarımı için, istediğiniz açıya girmenizi sağlayan pozları seçin. Misyonerlik pozisyonunda, kızın kıçının altına bir yastık koymanız veya kaldırmanız gerekir. Bir kovboy pozunda, bir kız g noktasına baskı yapabilir. kanser pozunda, bir kızın g noktasına gerekli baskıyı alması büyük bir şans. bir kızın vajinal orgazmı için g noktasını bulmak bir erkek için bir onur meselesidir.
Onu yeni Mersin escort kız arkadaşın, metresin ya da karının evinde buldun mu?