» »

Boşanma kelimesi

Boşanma kelimesi Boşanma kelimesi Boşanma kelimesi
Boşanma kelimesinin birçok anlamı vardır. Bu hem bulaşıkları ne zaman yıkayacaksın hem de ben gidiyorum anlamına gelir. Bazen bu ifadeler arasında mesafe 5 yıl, bazen de 5 saniyedir. Boşanmanın geri dönülmez bir ayrılık anlamına geldiği durumlar hakkında bizimle konuştu. Veya... boşluk hala iptal edilebilir mi?
Bu kelimenin yüksek sesle konuşulup konuşulmadığı, havada gezinip durmadığı ya da kafanıza yerleşip yerleşmediği önemli değil — ilişkide neler olup bittiğini kendiniz için anlayın. Ortaklığınızı bir aile haline getiren başka bağlantılar var mı, yoksa evlilik geri dönüşü olmayan bir noktadan mı geçti, bundan sonra boşanmak ve kendiniz ve sevdikleriniz için hayatlarını mahvetmeyi bırakmak daha dürüst mü?

Boşanmanın eşiğindeki çiftlerin resepsiyonuma ve sunum yaptığım boşanma projesine geldiklerini izlerken, Mersin escort evliliğin yakın bir şekilde sona erdiğini gösteren alarm göstergelerini belirledim. Amerikan psikoloji profesörü John Gottman onlara kıyametin dört atlısı adını verdi