» »

Çamaşır makinesi için seks talimatı

Çamaşır makinesi için seks talimatı Çamaşır makinesi için seks talimatı Çamaşır makinesi için seks talimatı
Çamaşır yıkamanın üzücü ve sıkıcı olduğunu mu düşünüyorsun? Sadece çamaşır makinesinde seks yapmayı bilmiyorsun! Özel bir operasyon yaptık ve kayıp seks talimatlarını çaldık. Uyumluluk erkek ve Mersin kadın çamaşır makinesi, bekarlardan saygıdeğer aile bireylerine kadar herkes için vardır. Ama kimse çamaşır makinesini kullanarak nasıl seks yapacağını tam olarak bilmiyor. Üretime başlayan ilk çamaşır makinesi 1874'te William Blackstone tarafından yaratıldı. 1937'de Bendix tam otomatik çamaşır makinesini tanıttı. Bu süre zarfında, çamaşır makineleri çok sayıda iyileştirme geçirdi, ancak hemen hemen herkes çalışmalarını ayrıntılı olarak açıklayan bir talimat yayınladı.
Modern talimatlar (kılavuzlar) çok kalındır ve bir sürü yararlı bilgi içerir. Bazen gülünç tavsiyelerde bulunabilirler kedileri yıkamayın veya insanlardan herhangi birini çamaşır makinesine koymayın. Ama seks için bir çamaşır makinesi kullanmak gibi gerçekten yararlı şeyler tartışılmaz. Herhangi bir erkek veya kadın dergisini alın ve her biri çamaşır makinesinde seks yapmanızı tavsiye eder! Ancak çamaşır makinesinin talimatları seks için nasıl kullanılabileceğini yazmıyor. Böyle bir talimatın var olduğu, ancak daha sonra kaybolduğu bir efsane var. Zamanla, çamaşır makinesi üreticileri onu hatırladı, ancak aşırı seks severlerin sayısız davasından kaçınmak için onu dahil etmedi.
Çamaşır yıkamanın üzücü ve sıkıcı olduğunu mu düşünüyorsun? Sadece çamaşır makinesinde seks yapmayı bilmiyorsun! Çamaşır makinesinde nasıl seks yapılır? Çamaşır makinesi için seks talimatı seks titreşimi harikalar yaratır. Çamaşır makinesini kullanmaya çalışırsanız, çalışırken, seks için-her ikisi de memnun olacaktır. Seks pozisyonları farklı olabilir. Bir erkeğin çamaşır makinesine oturması ve ortağın yukarıdan bir pozisyon alması mümkündür. Sonra adam gerçek bir «vibratör»gibi olacak. Ancak eşin kendisini çamaşır makinesine oturabilir ve adam onun yanında bir yer alabilir. Çamaşır makinesi arka pozisyon için uygundur. Kızın göğsünü çamaşır makinesine koyması ve kızın arkasında durması gerekiyor.

Hangi noktada seks yapmak gerekir? Yıkama sırasında değil. Bu zamanda ön sevişmeye şımartılması tavsiye edilir, cinsiyetin kendisi değil. Bunu arabanın kendisinde değil, yanında yapmalısınız. Ve ne zaman seks yapmak? Eğer çamaşır makinesine alabilirsiniz o zaman itme moduna kadar beklemeniz gerekir. Bir şınav için orgazm elde edemezseniz, çamaşır makinesi daha sonra tekrar eder. Uyumluluk erkek ve kadın gerçek ve tek doğru talimat için seks çamaşır makinesi burada ve şimdi!
Çamaşır makinesinde nasıl seks yapılır? 600 rpm'ye kadar-hassas kumaşlar ve hassas insanlar için zayıf bir dönüş. Bu, romantikler ve şehvetli doğalar için bir seks modudur. 600 dev / dak-hassas kumaşlar için orta derecede yoğun bir sıkma. Rahat ve yavaş seks için uygundur. 800 rpm-pamuk keten için yoğun sıkma. Bu mod, aktif bir cinsel pozisyona sahip insanlar ve daha sıcak olanları sevenler içindir. 1000 rpm — kaba kumaşlar için güçlü sıkma. Seks normalden daha zor olacak. Kaba ve acımasız seks olacak (dergi önerisi!). 1200-1600 rpm-güçlü spin. Hardcore! Gerçek hayvan seks için! Belki de kız arkadaşın Seks sırasında haykırır: "iç Çamaşırıyla Lanet olsun! 1600 rpm'yi Çalıştır."Şimdi, çamaşır makinenizde neden mümkün olduğunca fazla dönüşe ihtiyaç duyduğunu anladın mı? Hafta sonu çamaşır yıkamayı unutma!