» »

Cinsel saldırı

Cinsel saldırı Cinsel saldırı Cinsel saldırı
Cinsel Mersin escort saldırı konusunu tartışırken, desteğinde bir kelime söyleyecek en az bir kişi olması pek olası değildir, ancak birçoğu bunu hayal eder. Seks oyunları ne içindir. Birçok insan seksin temel olduğunu düşünüyor. Uygun bir cinsel forma ve arzuya sahip olmak yeterlidir ve diğer her şey kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Bu yüzden her zaman her şeyde en iyisini arayan bir insan var ve bu arzulardaki seks son yer değil. Ne yazık ki, yüzyıllar boyunca seksle ilgili çok fazla şey, özel bir gizliliğin klavyesi altındaydı, bunun sonucunda birçok ülkenin cinsel kültürü (bizimki de dahil olmak üzere), gerçek arzuların ve arzuların yeterli bir algı ve anlayışının hemen ötesindeydi. Seks yapan insanların %90'ı bu kelimenin geleneksel anlamında ortak değildir. Değil, çünkü asla birbirleri ile son derece samimi.
Ortaklar arasında bir eksiklik olmaması gerektiğini açıklamak gerekiyor mu, yoksa herhangi bir ortak proje mahkum mu? Bununla birlikte, bunu fark etseler bile, insanlar cinsel özlerini en yakın de Jura ve fiili kişiye bile açmaya nadiren cesaret ederler. Korkuyorlar, utanıyorlar-önemli değil, cinsel eylemlerde samimiyet eksikliğinin her zaman bu eylemlerin bozulmasına ve bazen de tamamen sona ermesine yol açması önemlidir. Birisi şimdi diyecekler, diyorlar, aynı insanlar daha önce, cinsel aydınlanma ve hiçbir şey ile uğraşmadan yaşadılar... — katılıyorum, ama atalarımızın cinsel yaşamı hakkında başka gerçekler var mı, bunun için seks, bu gezegendeki çoğu homosapiens için ne değildir? Burada köpek kazıldı... ve bu arada Paganizm zamanında çok fazla cinsel tatil vardı ve onlar hakkında bilgi binlerce yıllık tabu ve unutulmadan kurtuldu. Ve ben hiç abartmıyorum, aynı ortak banyoları çıplak, açık hava oyunlarını, annenin doğumunu, çok sayıda cinsel ritüeli...
Evet, modern insanların bu konudaki tutumu belirsiz olabilir, ama cinsiyete karşı tutumu değil. Sadece en tembel ve en saplantılı aseksüellik, ortaklıkta cinsel konsensüsün nasıl elde edilebileceği konusunda bir soru ortaya çıkamadı ve birçoğu, cinsel arzularının ve arzularının cinsel oyunlar yoluyla ifadesi olarak adlandırılan aracılıkta bir cevap buldu. Ve gerçekten de, cinsel partnerle doğrudan seks konusunda konuşma gücü veya fırsatı yoksa, böyle bir şeyi organize etmek mantıklıdır, böylece o (o) tahmin edebilir. Bir kadının anal sekse ne tür hisler getireceğini denemek istediğini varsayalım, ama erkeğine bu konuda kekelemekten bile korkuyor, böylece onun hakkında kötü bir şey düşünmedi. Ve nasıl olabilir? Beklemek mi? Ve eğer erkek bunu asla düşünmezse ve düşünürse, teklif etmeye cesaret edemez mi?
Çıkış basit-hastane oyunu. Lavman üreterek başlayın, daha sonra anal seksin sadece mümkün değil, aynı zamanda arzu edildiği gibi, rektal amacı göz ardı edilemeyen bu tür nedenlerin olduğu bir seks dükkanından oyuncaklarla oyunlara gidin. Ve cinsel rollerdeki değişim, abartılı bir formdaki herkes, cinsel partnerin cinsel davranışından memnun olmadığını tasvir edebilir mi?.. Bu arada, tüm bu çeşitli seks oyunlarında yaygın olan cinsel saldırı haklı olarak. Neden? - Evet, çünkü seks unutkanlığının yüzyılları, kendilerine ya da bir partnere şiddet uygulayarak güçle meşgul olmayı öğretti. Anlaşma ile cinsel saldırı nedir.