» »

Cinsiyet farklılıkları hakkında

Cinsiyet farklılıkları hakkında Cinsiyet farklılıkları hakkında Cinsiyet farklılıkları hakkında
Bütün kadınlar erkekleri sadece kendileri hakkında seks düşünen bencil olarak görür ve bu görüş kısmen doğrudur. Cinsiyet farklılıkları hakkında ayrıntılı bilgi eksikliği, erkeklerin dişilerin benzer durumlarını yeterince değerlendirmesine izin vermez, bu nedenle cinsel iddialarında güçlü cinsiyetler yalnızca kendi psikofizyolojik duyumları tarafından yönlendirilir, bazen de sadece karşı cinsin özelliklerini değil, aynı zamanda sağduyuyu da görmezden gelir.
Bir kadının cinsiyete gerçekten ihtiyacı var, belki de erkeklerden daha fazla, ama sadece Herkesin nerede, ne zaman ve nasıl olacağı hakkında farklı bir fikir. Bir kızın seks zevkinden zevk alması ya da en azından ondan hayal kırıklığı yaşamaması için, tamamen silahlı olması gerekir. Biliyorum, doğada böyle bir durum son derece amorf (kararsız) ve onu bir özgürlüğe yakalamak neredeyse imkansız, ama kim önceden yaratmanın imkansız olduğunu söyledi?

Ne yazık ki, çoğu erkek sadece işe yaramaz psikologlar değil, aynı zamanda tembel, keşfedilmemiş ve açgözlü. Ben buna yanıt olarak duymak biliyorum, diyorlar, kendiniz tarafından yargılamak gerekmez, biz tam ajure bu durumda her şey var... Hiçbir şey karşı değilim, ama ben sadece Mersin escort kadın görüşünü dile ve kolektif, bu yüzden not almak kimseyi engellemez.