» »

Çocuklara hazır olun

Çocuklara hazır olun Çocuklara hazır olun Çocuklara hazır olun
Oyunun süresi, çevikliğinize ve hayvanın saflığına bağlıdır. Ama hazırlanın: En aptal hayvanın bile eğitildiği ve etinize cevap vermeyi bıraktığı zaman, er ya da geç utanç verici bir an gelecektir. Örneğin, başka bir kemik alır ya da sadece iştahını kaybeder. Arkasını dönüp kaçmaya çalışır, hatta arka ayağını kaldırabilir ve yemine işeyebilir. Kaltak, o zaten kaltak.
Birkaç kötü dakikayı atlatacaksınız, sizi uyarıyorum.
Yakın zamana kadar, daha yükseğe kaldırılmış bir kiracıya alay eden bir yaratık hareket etmeye bile isteksizdi. Davranışlarıyla, hem ödülünüzü hem de sizi aynı zamanda devalüe ediyor gibi görünüyor. O artık senin köpeğin değil.

Eğer tahmin ettiğim gibi bir insansanız — bu oyunu oynamanız şartıyla, değil mi? - Garip bir şey olabilir. Aniden eti iplikten çıkarırsınız ve onu elinden beslemeye çalışırsınız, boşuna ve sonsuza dek hiçbir şey için. Ama o almayacak, biliyorsun. Onu hiçbir hile olmadığına ikna etseniz bile, sevmeye, evlenmeye ve çocuklara hazır olduğunuza — gerçekten hazır olduğunuza - hazır olsanız bile. Artık bu lokmayı sevmiyor. Mersin escort artık sizi sevmiyor.