» »

Dikkatinizi çekiyor

Dikkatinizi çekiyor Dikkatinizi çekiyor Dikkatinizi çekiyor
Mersin escort sevgilinizin şimdi bir fedakarlığa ihtiyacı var ve kurbandan sadece kan içeceğine dikkatinizi çekiyoruz (evet, evet, yakında ondan çıkacağını düşünebilirsin, yani fazlalık, yani), ama kaçak kesinlikle ihanetten dolayı linç ediyor. Öyleyse olduğun yerde kal ve erkek ol - aylık cezanı kabul et (sonra orta yaş krizine girdiğinde ona her şeyi faizle geri vereceksin). Bu arada, gözlerinin önünde de bakma. Sinirleniyor.

Bu birkaç gün boyunca yapamam, istemiyorum ve en önemlisi anlamıyorum ifadelerinin bulunduğunu unutun. Orduda mıydın? Çitlerden öğle yemeğine kadar temizlemek senin işin, bu bir, iki - kimsenin plağın temiz olması için kimseye ihtiyacı yok, seni boğman gerekiyor. O yüzden başını salla, gösterişli ve aptal bir bakışla gülümse, siperin altına al ve git yap. Tam olarak ne olduğunu anlamamış olsa bile.


Bütün bunlar "erkek meselesi değil" dir: temizlik, akşam yemeği, çocukları gezdirmek ve köpekleri yıkamak. Erkek olmayan davalardan testislerin senden düşmeyeceğinden kesinlikle eminiz, çünkü arkadaşlarından gelen denekleri kontrol ettik, ama eğer yapmazsan birileri onları koparmaya çalışmayacaklarından emin değiliz - garanti etmiyoruz. Aklınızda bulundurun: Elbette bunu kendi başına yapabilecek durumda, ancak çocukları avizeden çıkartıp köpeği psikiyatriste götürdükten sonra yine de senin için gerekecek.