» »

Dürüst olalım

Dürüst olalım Dürüst olalım Dürüst olalım
Ancak sorun şu ki, memnun olduğunuzda arama faaliyeti köreliyor. Hormonlar, cinsiyetin her şeyin yolunda olduğuna işaret eder, dikkatinizi dağıtabilir ve daha acil görevlerde bulunabilirsiniz. Çok tutkulu doğaların bir ortak üzerinde durmayabileceği açıktır, ancak dürüst olalım - çoğumuz pozisyon kapatıldığında ve onay işareti konulduğunda başkasını aramak için çok meşgulüz. Beklenmedik bir aşk kafanın üzerine düşerse - harika, ama bir sebepten dolayı düşmez, ama aramak için çok tembel olur.
Başka bir sorun güvenilmezliktir. Birbirinize hiçbir şey borçlu değilsiniz, bağlantınızın güzelliği kendiliğindenliktir, bu yüzden toplantıları planlamakta ve müzakere etmekte zorlanıyorsunuz.
Ufukta ortaya çıktılar, harika zaman geçirdiler ve ayrıldılar - bir ortak var gibi görünüyor, ancak herhangi bir zamanda kalıcı olarak kaybolabilir, örneğin birine aşık olabilir ya da sadece serinleyebilir. Siz yakın değilsiniz, bu yüzden kafasında ve ruhunda neler olup bittiğini bilmiyorsunuz, bu yüzden yakın gelecek hakkında bile hiçbir şey anlamıyorsunuz. Ve eğer hayatınızı düzene sokmaya alışkınsanız, bu Mersin escort duygusal olarak değil, tamamen teknik anlamda zor olabilir.