» »

Duygularını tamamen kabul ediyorsunuz

Duygularını tamamen kabul ediyorsunuz Duygularını tamamen kabul ediyorsunuz Duygularını tamamen kabul ediyorsunuz
Ve en ağır topçu empatidir. Hayattan şikayet ediyorsunuz, o kadar parlak ve çiçekli ki, bir noktada yüzünüzde trajik bir maske hissediyorsunuz, muhatabın duygularını tamamen kabul ediyorsunuz. Sempatinin Mersin escort kendisinde yanlış bir şey yoktur, bizi insan yapan budur. Ama zaman zaman dinlemelisin, aniden üçüncü saatte yeni bir kürk manto satın alamamanızdan şikayet ediyorsun? Ya da bu gerçek bir sorundur, ancak aylardır onun hakkında bir şeyler duyuyorsunuz ve burada neyin yardımcı olabileceğini tartışmayı tercih ediyorsunuz, tüm keçilerin ne olduğunu değil.
Ve eğer bir kişi gerçek bir beladaysa ve ona takılmışsa, en iyi bahsin, çaresizlik durumuna girmeden ona sarılmaktır. Bu durumda onun acısını paylaşacaksınız, ancak güç ve destek yayınlayacaksınız, zayıflık içinde birlikte boğulmayacaksınız.

Bununla birlikte, ağır muhataplar arasında manipülatörler gerçek hastalardan çok daha sık karşılaşırlar. Ve herhangi bir girişimde kaybolmaya çalışılırsa, soğukluk ve kayıtsızlık suçlaması size düşer. Ben gerginim ve sen hiçbir şey yapmıyorsun; hayatımı umursamıyorsun; duygularımı değer kaybediyorsun! Lütfen dinleyin, lütfen. Belki de sizin dikkatiniz olmadan gerçekten acıkmış olan yakın bir kişidir. Yoksa yine de biraz kan emmeye çalışan bir yabancı mı? Öyleyse kibarca özür dileyin: Üzgünüm, senin için kaynağım yok, şu anda kötü bir dinleyiciyim. Sonuçta, eğer vampir versiyonunu bu kadar çok seviyorsanız, davet edilmeden eve giremediklerini hatırlayın; Kulaklarınızı kendiniz asmadığınız sürece benzer şekilde, güvenen bir kafaya nadiren girerler.