» »

Efendi gibi becerdim

Efendi gibi becerdim Efendi gibi becerdim Efendi gibi becerdim
Selam. Benim Adım Yılmaz. 18 cm uzunluğunda ve 4 cm genişliğinde bir üyeyle biraz atletik eklemenin uzun kahverengi halindeyim. Uzun zamandır seks kölesi olma düşüncem var. Erkeklerin alçaldığı ve Mersin escort fahişeleri becerdiğini gerçekten çok sevdim.
kölemle böyle başa çıkmak istedim.
Bu rol için çok şehvetli bir tanıdık Veda seçtim. O ve ben yataktaki geceleri çok hızlı bir şekilde kısırlaştırdığımız bir zaman vardı. Anal ve orala bayıldı.
Toplantılarımızı hatırladım, bu yüzden onu kölem yapmak için bir plan hazırladım.
Veda'yı aradım ve eski zamanları hatırlamak, ortak arkadaşlar hakkında konuşmak için bir bardak bira için buluşmayı teklif ettim.
Evimin hemen dışındaki rahat bir kafede tanıştık. Bira içtik, arkadaş söyledik, dedikodu paylaştık. tuvalete gittikten sonra, sessizce biraya votka döktüm. Ve çabalarım meyve verdi. İkinci camdan sonra,Veda zaten terbiyeli bir şekilde boğuldu ve cesurca eteğin altındaki bacaklar arasında ütülenmesine izin verdi.
karar verdim artık hareket vakti.
Evime gelip bir şişe bira içtik. Veda üzerinde eğildi ve onu öptü. Sonra her şey yağ gibi gitti. Pantolonumu kaptı ve uzun penisimi çıkardı, ki bu da okşamak için çok hevesliydi. O öfkeyle ona koştu ve derin yutmaya başladı. Sonra onu kafamdan yakaladım ve kafasını taşaklarımın üzerine dikmeye başladım. Boğuldu, boğuldu ve zevk aldı. Yakında boşaldığımı hissettim, bu yüzden onu daha derine soktum ve boğazına doğru kalın bir sperm ile vurdum. Veda kendini temizledi, beni öptü ve eve gitti.
Ertesi gün ona dün gece çekilen büyüleyici bir video gösterdim. Bu kaydı kocasına göstermemem için bana yalvardı. Bir haftalığına seks kölem olacak ve tüm gellerimi yapacaksa onu kaldırmaya söz verdim. O da kabul etti. Yüz ifadesine göre, kendisi için bir sakıncası yoktu.
Gözlerimde çok sıradışı bir ışık fark etmemesi iyi bir şey.
İkinci bölüm ilk cezadır.
Konuşmamızdan bir gün sonra, bir fahişe bekliyordum, bu yüzden Veda'yı tam 14-00 olarak arayacağım. Geç kaldı, bu yüzden onu ceza olarak beklediğini göstermeye karar verdim. Kapımdan ağza sıçtım ve kaçmayı emrettim. Özür diledi ve soyundu. Ona ön tarafa yaslanmasını ve ayak bileği kollarını sarmasını emrettim. Sonra giydim onu kelepçe.
Böyle bir pozisyonda, anasonunun mükemmel bir rozeti arkama açıldı. Bir kırbaç aldım ve birkaç kez kalçalarına keskin bir şekilde vurdum. O inildedi, ne acı. Sonra külotunu aldım ve üzerine işedim ve ağzına soktum.
Bundan sonra, onu birkaç kez bir kırbaçla vurdum, ama zaten anüsün gülünün hemen üzerinde, gözyaşları gözlerinde acı ve keyifle büküldü. Sonra onu biraz yaladım ve kesinlikle onun işkencesinin sonu olduğunu düşündü. Ama farklı bir görüşüm vardı. 6 cm çapında bir anal fiş çektim, amının sularıyla biraz yağladım ve oyuncağı kıçına keskin bir şekilde soktum. Acıdan sarsıldı ve yere çöktü, gözlerden gözyaşları damladı.
Ben yemek yerken 30 dakika yatıyordu. Öğle yemeğinden sonra odaya geri döndüm ve külotunu ağzından çıkardım. Bunu yaptıktan sonra, bir daha ona işkence etmediğim için yalvardı. Ama soğuk bir şekilde cevap verdim, bana isyan ederse ona ne olacağını tam olarak hissetmesi gerekiyor. Bu sözlerden sonra onu kansere soktum ve sessiz kalacağı konusunda uyardım. Aksi takdirde, her çığlık çok pahalıya mal olacak.

Trafik sıkışıklığını aniden çıkardım, sadece sarsıldı. Ben onun kıçına inşa edildi ve çılgınca kıçını lanet başladı. İnledi ve zaten eğlenmeye başladı. Eylem yaklaşık 30 dakika sürdü. Sonra boşaldım ona kıçını.
Ona bir trafik sıkışıklığı ekledim ve aşağıdakileri yapmasını emrettim. Veda eve gelip, deliklerini ve ağzımı kıçından meni ile yağlamak zorunda kaldı. Ve tutkuyla kocasıyla sikişmek, böylece spermimle tüm delikleri yaladı. Ve en önemlisi, hepsi videoya kaydedilmelidir. Bunun için ona özel bir küçük kamera verdim.
Eğer yarın videoyu göremezsem, ceza bugün olduğundan çok daha acı verici olur.