» »

Eğer biriyle ilgileniyorsan, oynamalısın

Eğer biriyle ilgileniyorsan, oynamalısın Eğer biriyle ilgileniyorsan, oynamalısın Eğer biriyle ilgileniyorsan, oynamalısın
Sanki biri sihirli değneği sallamış gibi - ve sen hemen fark ettin ki, bu o. Bu çok nadir görülür. Araştırmacılar yüzlerce çiftin davranışlarını uzun ve kısa ilişkilerde incelediler ve her ikisinin de erken evrelerde kabaca aynı şekilde davrandıklarını keşfettiler. Öyleyse Mersin escort ilk görüşte sevgiye ne oldu? Çoğu zaman, sevgi altında en güçlü fiziksel cazibe anlaşılır! Ve hemen aşık olduklarını söyleyenlerin çoğu, şu anki hisleri o zamanki duruma yansıtıyor.

Randevularla ilgili birçok kitap, onunla hiç ilgilenmiyormuş gibi davranmanızı önerir. Çağrıları görmezden gelmek, randevuları reddetmek için bahane bulmak... Ama bu doğru değil.

Araştırmalar, insanların randevularda seçici olanlara en çok düşkün olduklarını gösteriyor. Ama bu, hiç birine ihtiyacın yokmuş gibi davranman gerektiği anlamına gelmez! Düşünsene, onu gerçekten bir yere gönderdiğin zaman seni aramaya devam eden biriyle gerçekten çıkmak istiyor musun? Oh, sanmıyorum. Yüksek standartlara sahip olduğunu gösterebilirsin, ama onlara ne kadar uygun olduğunu anlamasına izin ver. Senden hoşlanmıyorum yerine yaz — Şu an meşgulüm ama gelecek hafta gidelim yerine yaz.