» »

Eğer sıkıldıysan ayrılmak mı?

Eğer sıkıldıysan ayrılmak mı?
Merhabalar mersin escort sitesi!!!
"Onunla sıkılıyorsam, bir partnerle ayrılmak zorunda mıyım?»Selam! Sanırım birisi ayrılmamız gerektiğini söylüyorsa ya da söylemiyorsa, bu tür danışmanları ormanla kasklayın. Bu her zaman tüm kişisel koşullar göz önüne alındığında kişisel bir karardır. Farklı insanlar ilişkilerde farklı şeyler arıyorlar.
Birisi, belki de, sadece sıkıcı, ama istikrarlı, açık, sürprizler olmadan ve kendisi dinlenmek ve maç için fikir coşma değil. Diziyi izledim ve uyumaya gittim, partnerim işten geldi. Sıkıcı, ama bu akşam beynim kapanıyor.
Ve birisi bu kadar hasta.
Ancak insanlar hepsi farklıdır ve evrensel bir cevap yoktur. Konuşmak istediğim bir şey olmalı ve bu ilginçti ve mizah anlayışımı (bazen oldukça siyah) anlamak için, o zaman gözlerimi kapatabileceğim çok şey var. Birisi, aksine, seks tüm kıvılcım ve bir resim gibi görünüyordu, ve sıkıcı - iyi ve normal.
Önemli olan, tüm katılımcıların uygun olması, bu nedenle» gerekli " — her zaman kendi arzusunun meselesi, objektif bir ihtiyaç değil.

Gerçekten, burada iki aşırı şey var. Romantik komedileri izlerseniz, bunun inanılmaz derecede büyüleyici bir ortakla doğal bir çatı ilişkisi olduğunu düşünmeye başlarsınız. Kopya ve macera olsa da, belki iki yıl senaristler bir çete icat etti. Ve hayatta, insanlar aptal, sadece yorgunluk ya da yalnız kalmak zorunda iletişim kurmak istemiyorum ve bu da normal olduğunu söylüyorlar.
Öte yandan, Rusya'daki kadınlar genellikle bir erkeğin gerekli olduğu konusunda beyin yıkar ve eğer pozitifse ve en azından bazı olumlu niteliklere sahipse, ona bağlanın ve izin vermeyin, hatta birbirinize yaklaşmayın ve onunla aşırı derecede donuklaşırsınız.
Hayatınızda sadece sizin için doğru olanı bırakın.