» »

Elif tam bir harika

Elif tam bir harika Elif tam bir harika Elif tam bir harika
Bu akşam, diğer tüm öğrenci gecelerinden farklı olabileceğine dair bir söz vermedi. Ama her şey farklıydı ... Arkadaşlarla bira içmek için dışarı çıktık, kokteyller, sohbet etmek, Yurtta oturmak zaten dayanılmazdı. Temel olarak, tüm özel etkinlikler, içme ya da sadece arkadaş toplantıları, oyun alanında, yurtumuzun yakınında, genellikle «gıda»satın aldığımız dükkanın yanında gerçekleşti. Tamamen erkek Şirketimizin karşısında, biraz daha az sayıda kadın oturdu.
Hemen orada sadece büyük göğüslü bir Mersin escort kız sevdim, omuzlarına kadar saçları olan küçük bir büyüme (küçük kızlar için zayıflık hissediyorum, büyüme demek istiyorum). Başka bir içki için gittikleri anı yakaladıktan sonra, onları takip ettim, bir arkadaşımı yanımda götürdüm. Kızlar mağazaya gitti, bir arkadaşım ve ben sokakta durduk, sigara içtik ve yakalama planını tartıştık. Dükkanda büyük cam pencereler vardı, kızların bu Cuma günü çıkmaya karar verdikleri görülüyordu: votka, sosis, ekmek ve meyve suyu aldılar.
Dışarı çıktıklarında, bir arkadaşım ve ben yaklaştık, tanıştık, her şey çok kolay ve olumlu oldu ve kızlar açıkça şirketteki erkeklerden yoksundu. Yerine geldikten sonra, kızlara aynı cinsiyetten şirketlerimizi büyük ama çok daha eğlenceli bir araya getirmelerini önerdim. Birleşmeden sonra, şirket daha canlı ve gürültülü oldu. Gürültü altında, yukarıda yazdığım kızı aldım, adı, bu arada, Elif, gürültülü bir şirketten uzaklaşmaya gittim, çünkü onun içinde seks görmüyorum.
Onunla yürüdük, konuştuk, sonra çitin üzerine oturduk, kucağıma oturmayı teklif ettim, görünüşe göre sarhoş alkol ve hoş iletişim işini yaptı, reddetmedi. » Böyle harika bir kız kucağımda oturuyor " — aklıma bir fikir geliyor. Onu ellerimde tutuyorum, çok canlı bir şey hakkında konuşmayı bırakmıyorum, ama çığlık atmak istemiyorum, bu yüzden dudaklarım neredeyse kulağına dokunuyor.
Bir noktada, o sendeledi ve kulağımın ucu dudaklarıma dokundu, daha sonra ortaya çıktı, kulaklar çok güçlü bir erojen bölgesidir. Elektrik çarptığında, nefes sıklaştı, döndü ve beni öptü, öpücük çok tatlıydı: dilimi ağzında ustaca emdi, bazen alt, üst dudağı ısırdım. Dudaklarından bir an için ayrıldıktan sonra, gözlerinde çok güçlü bir arzu okudum, sadece öpüşme ve sarılma arzusu değil, şimdi her şeyi alma arzusu. Benim için sorun değildi, ama sadece bir yer bulmakla ilgili bir sorun vardı.
Çok düşünmeden, avludan böyle geç bir saatte kimsenin olmadığı bir spor sahasına indik. Aşağı inerken, bir an için birbirinden ayrılamadık, cesaretle elimi kot pantolonun altına soktum, altında sadece dar bir külot vardı. Ne güzel, sıkı bir kıçı var. Yere ulaştıktan sonra, onu bir ağaca yasladım, tüm vücuduyla ona sarıldım ve bu sevimli kısır yaratığı öptüm. Böyle güçlü bir kucaklama ile, ne kadar heyecanlı olduğumu fark etti, penisim «küçük» kızımda savaşa girdi.
Elini kot pantolonumun içinden ovuşturmaya başladı, sonra fermuarını çıkardı, soğuk eliyle aldı, kendini dizginlemek artık mümkün değildi. Bir elimle kızın göğsünü yıkadım ve dördüncü boyutundaydı, ama büyük bedeniyle, küçük poposu gibi elastikti, diğeri kotunun altına tırmandım, ama zaten öndeki amını okşayarak, o kadar ıslaktı ki, nem muhtemelen kottan sızdı. Onun sözlerinden sonra, " beni buraya getir!". kontrolü kaybettim, kot pantolonunu yırttım, birkaç saniye sürmesi gereken anlaşılmaz bir kemer vardı. Uzun düşünmedi, külotunu çıkardı ve elimle penisimi kendine çekti.

Uzun süre ikna etmemeliydim, kalçalarından sarıldım, küçük deliğinde çok fazla yağ olmasına rağmen çok hızlı ve derin bir şekilde girdim, ama hoş hisler ekleyen biraz sıkıydı. Ayakta, kıyafetlerde seks yapmak çok uygun değil, bu yüzden ceketimi çıkardım, dikkatsizce yere attım ve ona uzanmasını teklif ettim. Bacaklarını uzatarak uzandı, böylece beni zevk ülkesine davet etti. Kot pantolonunu giydim ve ona uzandım, ona girmeme yardım etti, ama yağın bolluğundan çok hoş değildi, penis saat gibi yürüdü, dışarı çıktım ve üzerine tırmandım, penisini dudaklarına yasladı, ilk başta geri döndü, ama ısrar ettim.
Dudaklarını açtı, penisini neredeyse tam uzunlukta emdi, sonra ağzına girdim, sonra dışarı çıktım, ama zevk sonsuz olamazdı. Sonuna yaklaşmanın önsezisindeyim, penisini ağzına tam uzunlukta sokmaya çalıştım ve bu pozisyonda boşaldım, sperm doğrudan boğazına sıçradı, boğuldu, ama ağzından bir üye dışarı çıkana kadar serbest bırakmadım.son damla seminal sıvı. Dudaklarında, yanaklarında, boynumda tohumum akıyordu, çok heyecanlıydı, ama bir sebepten dolayı şu anda ona olan ilgimi kaybettim. Büyük göğüslerine dokunarak t-shirt üzerine penis sildim, Yukarı çıktım ve giyinmeye başladım.