» »

Erkek seks için tasarlanmış delikler aramalıdır

Erkek seks için tasarlanmış delikler aramalıdır Erkek seks için tasarlanmış delikler aramalıdır Erkek seks için tasarlanmış delikler aramalıdır
Penisin, penisin ya da pipisin şimdi korku ve korkudan sıkılacak. Erkekler için bir ders olarak hizmet edebilecek birkaç uyarıcı durum. Erkekler nasıl yaralanır, sakatlanır veya penisleri kırar? Adamın bir üyesi, durduğu zaman durmanın metal kısmına yapıştı, fark edilmeden işemeye çalıştı. Sadece penisini ılık suyla sulayan doktorlar kazayı kurtarabilirdi. Penisine bir uyarı: ve bir kereden fazla, kışın salıncak yalayamayacağınız söylendi! Üye ayrıca salıncaklara veya diğer metal şeylere dokunmamak daha iyidir. Elektrik bandı ve penisi annemin mühendisiyim, ama tam bir el işi!
Mavi elektrik bandı olmadan hangi hikaye yapabilir? Daha güçlü bir seks temsilcisi, bir rulo mavi elektrik bandı ile seks yapmaya karar verdi. Penis genişledi ve sıkıştı. Kurtarıldığında, genç mühendis çok eğlenceli değildi. Penisine bir uyarı: Bu adam açıkça iyi bir mühendis, hatta bir bilim adamı olacak, çünkü mavi elektrik bandına yeni bir açıdan bakabildi. Elektrikli süpürge blowjob kesinlikle iyi berbat, ama belli ki kötü bir fikir. Genç bir kurmaca penisini hortumuna soktu ama yırttı. Sonra yapıştırmaya karar verdi. Ama arzu yine erkeğe hakim oldu. Her şey iyi olurdu, ama tutkal henüz kuru değil. Kurtarıcılar biraz saçma, ama bu zavallı adamı kurtarmak için komikti. Dikkat senin horoz: tutkal gerekir kızlar! Böyle sorumlu bir davaya herhangi bir şeye güvenemezsin. Elektrikli süpürgeyi emmek için değil, herhangi bir kıza güvenmek gerekiyordu.
Penisiyle nazik ve temiz olurdu. Yaz aylarında sahilde seks yapmak harika bir fikir gibi görünüyor, ama her zaman iyi bir samimi macerayla bitmiyor. Bir İtalyan çift Akdeniz kıyısında seks yaptı. Deniz soğuk dalgaları vajinal spazmla sonuçlandı. Sadece doktorlar sevgilileri ayırabildi. Penisine dikkat: tuzlu su, kum, yabancılar ve diğer müdahale faktörleri. Sahilde seks, rüyalarda gerçekte olduğundan daha iyidir. Tost makinesinde kızartın bu hikaye İngiltere'de gerçekleşti. Detaylar çok az, ama itfaiyeciler ve kurtarma ekipleri uzun bir süre güldü. Gelecekte ev aletlerinin sadece amaçlanan amaç için kullanılmasını önerdiler. Dikkat senin horoz: kızartma gerekir civciv değil, senin horoz!

Penis dikkat çekici bir tezgahtı. Ama bir adam onun içinde çekici bir delikle ilgileniyordu. Adamın penisi deliğe sıkıştı ve kan gitti. Adam ile birlikte tezgah hastaneye kaldırıldı. Sadece 4 saat sonra üye tezgahtan çıkarıldı. Penisine dikkat: bir erkek seks için tasarlanmış delikler aramalıdır. Güzel kızlar gibi. Havuz ve üye bu hikaye ABD'de Florida havzasında meydana geldi. Havuzun bazı su emme delikleri çok cazip görünüyor. Muhtemelen, havuzun talimatlarında, penisini farklı deliklere ememeyeceğiniz belirtilmemiştir. Gereksiz cinsel açıdan aktif bir adamı kurtarmak için pompaları kapatmak zorunda kaldım. Senin horoz dikkat: havuz lanet yok! Havuzda, delikleri daha cazip görünen birçok civciv yüzüyor. Metal boru ve penis penisini metal boruya sokmak kötü bir fikir mi? Açıkçası, evet. Bir adam penisini boruya soktu ve yükseltici orada güvenli bir şekilde sabitledi. Yerel hastane, penisin sıkıştığı borudan kurtulmaya yardım etti. Penisine dikkat: metale doğru çeker mi? Yine yanlış delik. Metal grubu konserine git ve güzel hayranlarını Ara. Metal kızlar seks için metal borulardan daha uygundur. Ve bir üyeyle ne komik hikayeler oldu sana, arkadaşlarına ya da Mersin escort kız arkadaşlarına?