» »

Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler

Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler
Er ya da geç, iki sevgili, ondan önceki ortakların sayısını ve ayrılma nedenlerini anlamaya başlar. Norm olarak ne kadar kabul edilir, nasıl tepki verilir ve ne yapmalı? En az beklediğiniz zaman, bir kart masa rakibi kolundan bir as aldığında duyumlar aynıdır. Ya da karanlık bir sokakta kafasına bir şişe vururlar. Şaşkın, kafası karışmış ve kafan karışmış. Gerçeği söylemek, gizlemek, küçümsemek veya abartmak mı? Kaç yaşındaydın? Yaklaşık veya tam sayıyı hatırlıyorsun, ama isim vermekten korkuyorsun. Bu soruya basıldığında ve saflık için bir konuşma istediğinde ne yapmalı? Eskilerin sayısı, bu aptal soruya önceden hazırlanmak için daha iyidir. Büyük rakamları aramak mı?
Bir kız seni çok kararsız bulabilir. Ancak küçük bir miktar da şüpheli. Neden bu kadar tecrübesizsin? O sana değil mi? İngiltere'de yapılan bir ankete göre, kızların eski %25'i hakkında yalan söylemeyi tercih ediyorlar. % 20'si küçümsüyor ve %5'i sevgililerin sayısını abartıyor. Erkekler arasında sadece %22'si eski kız sayısı hakkında yalan söylüyor. Aynı zamanda 12 % overpricesve 10 % understates. Daha fazla kadının daha deneyimli erkeklerden daha iffetli görünmek istediği ortaya çıkıyor. İngiliz erkeklerin ortalama olarak 10 eski ve kızların 7,7'si var. 25 ila 44 yaşları arasındaki sıradan bir Amerikalının 6.1 kadınla ilişkisi vardır ve güzel cinsiyetin 3.6 sevgilisi vardır.
Kaç tane eski sevgilin vardı? Kız arkadaşının yaşını ve ahlaksızlığını tahmin et. Kaç ortağı olabilir? Bir, iki, yirmi iki? Seks partnerlerinin sayısını bir kızdan iki kat daha fazla söyle. Yaklaşık olarak hayal bile edemezseniz, ancak ışık kafalarının tavsiyelerini kullanın. Deneyimli psikologlar, 5'ten 10'a kadar olan eski sayıları çağırmanızı önerir. Eğer kız alçakgönüllü ise, o zaman rakamı beşe daha yakın olarak çağırın, eğer özgür ahlak ise-yukarıdaki sayıyı cesurca arayın. Nüfus yaklaşık 2 milyon olduğu bir şehirde ayrılık nedenleri, sürekli eski karşı karşıya gelecek. Hiç sormadı, ama o an gelecek. Kız sokakta tanıştığınız o güzel kızla neden ayrıldığınızı merak edecek.

Pasif olmayın, herhangi bir duygu olmadan cevaplayın ve sorun. Bir aydan az süren kızlara izin ver, yoksa kararsız görüneceksin. 2 yıldan fazla süren bu ilişkiler ciddi görünüyor. Neden ayrıldınız? Bu önemli. Eğer bu senin hatan değilse, saf bir kurban rolünü oyna. Ya senin hatansa? Sen bayat karakterleri bir araya gelmedi! Eski hakkında konuşmanın analizi tüm kilitleri açabilen bir anahtar iyi bir anahtardır ve herhangi bir tuşun açabileceği bir kilit kötü bir kilittir! Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler. Herhangi birini açabilen anahtarın adı nedir? Harika! Ama herhangi bir anahtarla açılabilen bir kilit, sence adı ne? Kaç tane vardı? Şimdi iki ile çarpın! Bir Mersin kadın ondan çok daha fazla deneyime sahipse bir erkek ne yapmalı?