» »

Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan

Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan
Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan. Erkekler, seni seviyorum, seks ve hayat! Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan:
1. Neden bu aptal soru Seks sırasında: Peki, sen zaten? Zaten yapıyorsundur? "Zaten" olduğumda anlayacaksın-çığlık atacağım, stazon, her şeyi orada sıkıştıracağım, böylece açıkça «zaten»olduğunu hissedeceksin. Ne zaman soruyorsun, karşılığında ne bekliyorsun? Bu soruyu sormaya gerek yok! Mersin kızı daha iyi hisset, ona dokun, vücudunu dinlemeyi Öğren, yalancı «Evet»değil.
2. Yorulmadın mı? Hayır, yorulmadım. Sana her beş dakikada bir oral seks yaparken boşalmaktan sıkıldın mı diye sormuyorum. Kadınlar tatmin olmadıklarında yorulmaya başlarlar. Tüm süreci aniden durdurmak istiyor, hatta sonucu önceden bilerek başlatmıyor. Sadece seks yapmayacak, durduracak ya da sadece tahammül etmeyecek hikayeler icat etmeye başlayacak. O zaman neden? Seks konusunda iyiysek ve bir adam tatmin edebilirse, tüm süreç saatlerce, günde birkaç kez sürebilir ve daha sonra bir mıknatıs gibi çeker. Sizin için «koşmaya» başlayacağız.
3. Bana nasıl sevdiğini anlat. Brad! Ve bir kez daha saçmalık! Buna karşılık, kayıtlarla bir papirüs almak ve " Git, öğret! Sonra gelirsen teslim olursun!» Sen de ister misin? Tabii ki, kızın en sevdiği nüansları var, ama her biri tamamen farklı pozlar ve yerlerde heyecanlanabilir ve tatmin edilebilir. Bu aslında sadece. Farklı şekillerde, dokunma, okşama, beyinlere girme, birine sertlik gösterme, bazıları için hassasiyet, alışkanlık ya da tam tersi, görmezden gelme. Ve sonra sadece hazır olduğunda takın. Bizi biraz hisset! Kafanın içine gir ve vücudun kendisi iyi olacak!
4. Kuru!? O zaman neden oraya giriyorsun? O zaman seni istemiyorlar! "Kollarını indir" ve ıslak olmak için her şeyi yap! O yapışıyor ve ben istiyorum!
5. Uzun süre dayanamıyorsun, o kadar iyi mi?! Şimdi boşalıyor musun?! Timsahlar hakkında hatırlayın, sabırlı olun ve paralel olarak sürece devam edin, ama bitene kadar bekleyin!!! Bencil olma! Evet, bir kez boşalmanın mümkün olduğunu anlıyorum, ama üst üste üç kez, kıza zevk vermeden, zaten herhangi bir çerçeveye girmiyor!
6. Sıkılmaktan nefret ediyorum! Eh, insan hissetmiyorsun, belki de devam etmek zorunda değilsin?! Neden ona ve kendine işkence ediyorsun? Tabii ki kendim gibi. Açıkça, deli ediyor sonuna kadar.
7. İşte bu yüzden? Bana sağa veya biraz sola mı? Nasıl seviyorsun? Her şeyi seviyorum! Her şeyi seviyorum!!! Sekse bayılırım! Ve tüm kızlar onu seviyor! Benden korkma!!! Dokunmak, okşamak, öpmek, şaplak, sikmek, sevmek, denemek, hissetmek, lanet! Beni hisset, her hücreyi hisset, içime gir ve kendini orada Çöz!!! Söylemeyeceğim, ama birçok kız yeni bir şey denemek istiyor, ama bunun hakkında konuşmuyor. Çünkü, bir erkeğin başlaması gerektiğini düşünüyorlar. Sormaya gerek yok, ama sadece başla! Ancak, sadece başlamak değil, kız ısındığında başlamak. Bu noktada doğaçlama yapılabilir. Vücut yeni bir şey istiyor.

8. - Seksten sonra neden seninle kalmalıyım? Bunun için ne yaptın? - Evet, En azından bir sebebi var. - Bu dünyada hiç kimse bir insanla birlikte olmadı. Bunlar sadece filmlerden gelen gereksiz Romantik ifadeler ... Gülümsemen, harika seks, ilgin, zevkin, toplum, hediyeler, çocuklar, para, son çare olarak seninle olabilir. Ve senin ve karakterindeki tüm kusurlarla, sadece onlardan çok daha fazlası gibi bir şey varsa arkadaş olabilirsiniz. Ne kadar dayanabilirim? - Onlara katlanabileceğim kadar. Herkesin çalışması gerekiyor, sana çeken cazip bir şeyi «ısıtmak» derim. Ve karşılıklı! Bu önemli!
9. Kıskanıyor musun?! Kıskançlığından memnun olduğumu mu düşünüyorsun? Boğ onu! O zaman benim için bir şey yap, artık ayrılmak istemiyorum, başka bir yere gitmek istemiyorum. Ve şu anda maddi açıdan bile bahsetmiyorum. Yaratın-ve beni başkaları tarafından kuşatılmış olarak izleyin, ama seninle birlikte olun. Başarısız oldu-kendini suçla, özür dilerim!
10. Bana değil! Herkese açıklamayacağım tanıdık bir cümle! Evet, birçok kız hamile kalmaktan korkuyor, nasıl anlamıyorsunuz?! Sonuçta, o zaman eczaneye koşun, bazı ilaçlar isteyin ve sonra vücudun başarısızlığı, korkunç bir genel durum. Ya yardım etmezlerse? Ve o zaten bir anne ve sen bir babasın. Ha ha. Neden bize böyle akıllı? Önceden bağırmak daha kolay sadece bana değil!
11. Neden karnının altındaki bir kızı öpmekten korkuyorsun? Neden oral seks yapıyoruz (kişisel olarak bunu yapmayı seviyorum), ama sen bize değil misin?
12. Neden hepiniz bu kadar öngörülebilir? Neden sürekli çekişe ihtiyacın var? Yenilik nerede? Bir partnerin arzusu nerede, egonuzu tatmin etmiyor mu? Burada yazılan her şey kişisel olarak test edildi ve kanıtlandı! Bizi hissedin ve o zaman yalan, ihanet ve boşanma olmayacak …