» »

Erkeklerin saç kesimlerinin değerlendirmesi

 Erkeklerin saç kesimlerinin değerlendirmesi  Erkeklerin saç kesimlerinin değerlendirmesi  Erkeklerin saç kesimlerinin değerlendirmesi
Kadınlara göre hangi samimi saç kesimi bir erkeği daha seksi ve daha sıcak yapar? Sadece kadınlar bikini alanlarına bakmakla kalmaz, aynı zamanda erkekler uzun zamandır samimi saç kesimlerini üstlenmiş ve bundan adil cinsiyete daha fazla ilgi görmüştür. Modern erkekler uzun zamandır görünüşlerine her yönden bakma ihtiyacını fark ettiler. Kasık bölgesi, bir erkeğin, özellikle de cinsel yaşamının önemli bir parçasıdır. Ormanları veya çalılıkları orada bırakmak, modern nesil arasında uzun zamandır iyi değil. Saç kesimi görsel olarak erkek üyesini arttırır ve kadınlar eşlerinin etkileyici bir penisi olduğu gerçeğinden memnundur.
Kadınlar kemerin altındaki bir erkekte ne görmek ister ve hangi samimi saç kesimi onu daha seksi yapar? Kadınların popüler samimi saç kesimleri uzun zamandır kadınlarda kasık bölgesinin bakımlı ve düzenli olduğu gerçeğine alıştık. Kadınların yaklaşık %90'ı kemerin altına bakıyor ve tıraş oluyor. Kadınların %42'si kasık kıllarını tamamen traş eder. Kadınların %31'i temiz, samimi bir saç kesimi bırakarak küçük bir budama yapar. Kadınların %17'si dar bir şerit şeklinde Brezilyalı samimi saç kesimi yapıyor. Kadınların yaklaşık %10'u cinsel organlarda saçlarını tıraş etmez. Son zamanlarda, seksologlar kadınların saçlarını sıfırın altında daha az tıraş etmelerini önermektedir. Doktorlar biraz kasık saç bırakmanızı önerir. Bu, tahrişten koruyacak, cinsel organları sıcak tutacak ve cinsiyeti geliştirecektir.

Kasıktaki küçük saçlar, erkekleri tamamen yokluğundan daha fazla heyecanlandırır. Bu konuda bir çeşit baharat ve yasak var. Ve vajinanın daha yüksek sıcaklığı, bir erkeğin daha güçlü bir ereksiyonu sürdürmesine yardımcı olur. Kadınlarda samimi saç kesimleri için yeni başlayan moda, üreticilere kasık saçlarını yumuşak ve hoş hissettirmeye yardımcı olan yağlar üretmeye itti. Samimi saç kesimi erkekler kadınlar gibi. Adam daha düzgün, güzel ve seksi görünüyor. Samimi bir erkek saç kesimi üyeyi görsel olarak daha etkileyici hale getirir. Bir kadın, köylünün iyi bir cıvataya sahip olduğu ve cinsel ilişkide orgazm almayı tercih ettiği için ahlaki olarak mutlu olacaktır. Bilim adamları kadınları sorguladı erkek samimi saç kesimi önemli mi? Kadınların yaklaşık %84'ü olumlu yanıt verdi.
Hangi samimi erkek saç kesimleri popüler ve kadınlar tarafından seviliyor? Ankete göre, kadınlar erkeklerde aşağıdaki samimi saç kesimlerini görmek istiyor. Erkeklerin samimi saç kesimlerinin değerlendirmesi
1. Samimi erkek saç kesimi "bilardo topları". Saçlarını tıraş etmek ya da sadece erkek toplarında kısaltmak. Böyle bir saç kesimi için kadınların %28'i konuştu.
2. Samimi erkek saç kesimi "kalçalara". Uyluklarda saç kesimi veya tıraş ile benzer bir saç kesimi. Kasık bölgesi hafifçe kısaltılır ve düzgün bir görünüme getirilir. Kızların %21'i erkek arkadaşlarında böyle samimi bir saç modeli görmek istiyor.
3. Samimi erkek saç kesimi "Brezilya". Kasıkta çok kısa ve düzgün saçlar kalır. Böyle kısa bir kasık saç stili için kadınların %18'i konuştu.
4. Samimi erkek saç kesimi "sıfır". Erkek cinsel organları tamamen açığa çıkar. Kadınların %17'si çıplak erkek horoz ve topları görmek istiyor.
5. Samimi erkek saç kesimi "vahşi". Adam çalıyı olduğu gibi bırakır. Kadınların %16'sı bir erkeğe her şeyi olduğu gibi bırakmayı tercih ediyor.
Erkeklerin samimi saç kesiminin varlığı kadınlar gibi. Bu tür erkekler Mersin escort kadınların gözünde daha seksi ve sıcak görünüyorlar. Ve erkekler kendilerini daha güvende hissediyorlar.