» »

Eşim ilişkimizdeki bu değişimden memnundu

Eşim ilişkimizdeki bu değişimden memnundu Eşim ilişkimizdeki bu değişimden memnundu Eşim ilişkimizdeki bu değişimden memnundu
Bu akşam kayınvalidem bana hayvanı beslemeye yardım etmemi istedi. Ahıra zar zor girdik, boynuma koştu, sarıldı, öptü ve el fermuarında el salladı. Şehvet nesnesinin sertliğinden emin olduktan sonra, ateş yaktı, kanseri septuma kaldırdı ve aletimi kayınvalidemde tekrar sürdüm. Ancak boşalmayı başardı, bundan önce anneyi deşarj etme fırsatı verdi, sesler duyuldu.
Biri ahıra doğru yürüyordu. Kayınvalidem hem çekti, pantolonumu çekti ve biz, birkaç ekonomik insan, davetsiz ziyaretçilerin gelişine, domuzların erdemlerini barışçıl bir şekilde tartıştık. Bu sabah eve gidiyorduk. Vedalaşırken, kayınvalidem beni sıkıca öptü.

En sevdiği damadı aradı. Daha sık gelmeyi unutmamamı istedi. Eşim ilişkimizdeki bu değişimden memnundu. Bunun neden olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Evde memnun karısı. Onu kanser yaptı, farklı pozlara koydu. Bitti. Ve ben, seni Mersin escort bayan karısı, onun yerine kayınvalidemi temsil ettim.