» »

Eski sevgilisinin harika kadın olduğunu düşünüyor

Eski sevgilisinin harika kadın olduğunu düşünüyor Eski sevgilisinin harika kadın olduğunu düşünüyor Eski sevgilisinin harika kadın olduğunu düşünüyor
Muhtemelen senin hiç espri anlayışın olmadığını düşünüyor. Bunu düşünemedin, değil mi? Şaka yapıyorsan her zaman gülüyor. Aslında, erkek şakalarının çoğu durumda kadın şakalarından çok daha sert olduğu için ona pek komik gelmiyor. Kabalık, politik olmayan doğruluk, başkalarının kusurlarıyla dalga geçmek ve küfür etmek, erkeksi mizahın dört balinasıdır. Bu yüzden sadece annenin önünde asla tekrarlamayacağı bir şakayı bırakırsan onun için komik olur.
Ve eğer komik bir hayat sahnesini tarif ederseniz veya bir çocuğa bile anlatabileceğiniz bir şakayı tekrar anlatırsanız, onun için komik değildir. Bu arada, bu yüzden seninle romantik komedilere gitmek istemiyor: sadece nerede gülmeniz gerektiğini anlamıyor.

Sadece böyle olur: işe yaramadı. Ama bunu asla öğrenemeyeceksin. Muhtemelen onun hakkında kendisinden hiç bir şey öğrenmeyeceksin, ama aniden ondan bir söz alırsan ve bir soru sorarsan, ona yalan söylemeye zorlarsın. Ona tahammül edemediği iddia edilen korkunç bir kusuru çabucak yazacaktır. Eğer bir başkası sana ilişkilerinin bulutsuz olduğunu ve sevgilinin o kadına tam anlamıyla taptığını söylerse, aldatıldığınızı ve sizi kızdırmak istediğinizi düşünmeyin. Sadece senin adamın aldatıyor. Birincisi, bu konuda sana kendi tavrını yansıtıyor — eski sevgilinle kıyaslandığında kaybetmek istemezdi. İkincisi, Mersin escort seni kışkırtmak ve kıskandırmak istemiyor.