» »

Ev meselesi

Ev meselesi Ev meselesi Ev meselesi
İlgilendiğiniz soruların cevaplarını dinledikten sonra, konumlarınızın ne kadar uyumlu olduğunu analiz edin. Farklıysa, ortak bir şeye gelmek mümkün mü, alışkanlıklarınızı bir ortak uğruna feda etmeye hazır mısınız, hazır mı? Böyle bir ihtiyaç ortaya çıkarsa, onun ilişki modeline uyum sağlayabilecek misin (bu, kendinizi ve prensiplerinizi değiştirmek anlamına gelmez, sadece kadın doğası doğası gereği daha esnek ve becerikli).
Yoksa anlayışlı olup başka bir çıkış yolu mu bulacaksın? Ve eğer bir adam bu konuşma konusundan hiç uzaklaştıysa - düşün: gerçekte sana nasıl davranıyor? Belki de seni seçtiği kadın ve gelecekteki karısı olarak hiç görmüyordur. Bu durumda onunla ilişki kurmaya devam etmeli miyiz?

Bunu pratik bir yöntemle çözmek en iyisidir. Amacınız, ev işlerinde hangi görevleri yerine getirdiğini/hazır olduğunu / nasıl yapılacağını öğrenmek mi? Yoksa haftada iki kez gelip evini düzene sokan ve kendi başına hiçbir şey yapmayan bir hizmetçisi mi var? Kontrol etmek çok kolay: Diyelim ki yalnız yaşıyor, haftasonu için ona geldin ve lezzetli bir akşam yemeği hazırlamaya karar verdin. Sana yardımını teklif etti mi? Bulaşıkları bırak tatlım, ben kendim yıkayacağım mı dedi? Hatta mini bir temizlik yapabilir ve seçtiğin Mersin escort kişinin hangi işin önünü alacağını görebilirsin