» »

Eyyaş teyze

Eyyaş teyze Eyyaş teyze Eyyaş teyze
Babam arkadaşlarını eve getirdi. Aralarında Mehmet amca ve Alsu Mersin escort, babamın arkadaşları vardı. Bütün gün çok sert içtiler. Dışarı çıkmak için dışarı çıktım ve döndüğümde televizyon izlemeye karar verdim. Odamızdaydı. Sadece bu odada amca ve teyze dinleniyordu.
Odaya girdim ve doğrudan televizyona gittim. Kanepede bir çeşit hareket olduğunu hemen fark etmedim bile. Kafamı çevirdim ve Mehmetin amcasının teyzenin üzerine uzandığını ve ritmik olarak sallandığını gördüm. Teyzenin bacakları yanlara yerleştirildi, ellerini kanepeye yasladı ve pelvisini hareket ettirdi. Teyzemin gözleri kapalıydı ve beni görmedi. Amca bana bulanık bir bakışla baktı, çok sarhoştu ve hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Gördüğüm şeyden şok oldum, çok korktum ve odadan bir mermi fırlattım. Odada neler olduğunu anladım, ama sadece battaniyenin altındaki bedenlerin hareketini ve altındaki kadın bacaklarının ana hatlarını gördüm. Yarım saat sonra odanın kapısı açıldı ve teyze dışarı çıktı ve banyoya gitti. Odaya girdim, televizyonu açtım ve sandalyeye oturdum. Amca kanepede uyuyordu.
Bir süre sonra, teyze geri döndü. Bornozunu giyiyordu, sıkıca sarılmıştı. Yandaki sandalyeye oturdu ve benimle televizyon izlemeye başladı. Karikatürleri gösterdiler ve çocuklarının da onları izlemeyi sevdiğini söyledi. Bu konuda biraz konuştuk. Ve sonra pozunu değiştirir: otur ve bacağını bacağına katlar, bacakları dizlerinin hemen üstünde açılır, bornoz biraz yayılır ve büyük beyaz göğüsleri olduğunu görüyorum. Sikim bir Balyoz gibi duruyordu, özellikle de son zamanlarda bu teyzenin yandaki kanepede becerildiğini gördüm. Beyaz tam bacakları elbisenin altından çok güzel görünüyordu. Ve sonra aniden göğsüne bakışımı fark etti, elbisesini keskin bir şekilde düzeltti ve dedi:
- Nereye bakıyoruz? Bunun için hala küçük değil misin?
Ben söylüyorum
- Hayır, küçük değil. Özellikle de seni çıplak gördüm - yalan söylemeye karar verdim.
- Nerede, ne zaman gördün? - teyzem kızardı, kafası karışmış olmalı.
Bir saat önce odaya girdim ve sizi amcamla kanepede gördüm.
- Evet, tam olarak ne gördün?
"Seni siktiğini gördüm" dedim, sesim titriyordu, çok heyecanlıydım.
- Ne görüyordun, ne olduğunu bilmek için hala küçüksün.
- Bahçedeki yaşlılar bana ne olduğunu ve nasıl yapıldığını anlattı-dedim
-Kendisi henüz denemedim demek?- bir gülümseme ile sordu
-Henüz değil, ama şimdi deneyeceğim-dedim, sandalyeden kalktım elini tuttu ve ebeveynlerinin yatak odasına sürükledi.
- Beni nereye götürüyorsun? şakacı konuştu, ama direnmedi
Onu yatak odasına götürdüm ve yatağa koydum. Onun önünde dizlerinin üzerine çöktü ve elbisesini kaldırmaya başladı. Beyaz dizler, büyük teyze uylukları gördüm ve sonunda beyaz külotların görünümü açıldı. Kenarlardaki külot lastiklerinin altından siyah tüyler görüldü. Bacaklarına dokunmaya başladım, ellerimi dizlerimin ve kalçalarımın üzerine sürdüm, çok sıcak ve hoştu.
-Bekle, bekle, bu imkansız, senin yaşında bir kızım var, bu doğru değil-dedi, ama direniş göstermedi.
Pantolonumda zaten demir bir ereksiyon vardı. Bornoz kemerini çözdüm ve büyük kahverengi meme uçları olan büyük beyaz göğüsler dışarı çıktı. Onlara dokunmaya, ellerimi ezmeye başladım ve sonunda dudaklarımı meme uçlarına yapıştırdım. Bir göğsümü dudaklarımla okşayarak, diğerini ellerimle sıkarken, meme uçlarını sırayla okşadım.Sonra fark ettim ki teyzem başını geriye yasladı ve derin nefes almaya başladı. Devam etmeye karar verdim ve onları aşağı çekmeye çalışırken külotumun elastik bandını tuttum. Çünkü o oturuyordu. ben yapamadım. Ve sonra aniden ayağa kalkar, beni kendinden uzaklaştırır, bornozunu koklar.

-Kes şunu-dedi-Sen bir pislik ve ben bir kadınım. Yaşıtlarını sik. Bana her yerde dokunmayı düşünüyorsun.
Bu sözlerle çıkışa yöneldi. Elini tuttum ve dedim ki
- Alsu teyze, kimse bilmeyecek. nefes aldığınızı gördüm, sevdiniz. Kanepedeki amca gibi yapalım. Çok rica ediyorum-bu sözlerle pantolonumu çıkardım ve ona aletimi gösterdim. Sadece yırtılıyordu.
- Eh, yapamam, hala küçüksün-dedi. Bu sözlerle ona sarıldım, ellerimle önlüğün kenarını bağladım ve onu külotuna kadar zorlamaya başladım. Ellerim külot elastik bant altında kaymış hissettim ve onu büyük kıçını okşayarak başladı, çok yumuşak ve sıcaktı.
-Peki, Tamam-dedi-sadece burada ne olduğu hakkında kimseye bir kelime yok.
Yatağa gitti, üzerine oturdu, bornozunu çıkardı ve uzandı. Sonra külotunun kenarını aldı, kıçını kaldırdı ve külotunu çıkardı. Önümde önlüklü, külotsuz bir halam vardı. Bacakları hafifçe kıvrılmış ve dizlerinde hafifçe bükülmüştü. Siyah amını saçlarıyla kaplı gördüm ve sadece iki tombul Labia bacaklar arasındaki bu saç demetinden öne çıktı. Göğüsleri birbirinden ayrıldı.
- Ayakta duracak mısın?diye sordu. Ve bu sözlerle, beni davet ediyormuş gibi bacaklarını geniş bir alana yaydı. Ve sonra onun süngerlerinin yanlara ayrıldığını gördüm ve güzel bir manzara açıldı. Şimdi onu kedi üzerinde saçları arasında pembemsi bir şey görebiliyordu.
Ona yaklaştım, pantolonum gitti. Üstüne yattım, bacaklarının arasına yerleştim, elleriyle penisimi aldı ve onu kendine yönlendirdi. Biraz ileri gittim ve içine daldım. Teyze bacaklarını daha da genişledi ve penisin tam derinliğine düşebildim. Onu becermeye başladım, göğüsleri titremelerimin ritmine doğru yürüdü. Her itişimde aralıklı olarak nefes almaya, oymaya ve nefes almaya başladı. Çok yakında kendimi bitirdiğimi hissettim ve mümkün olduğunca derin bir şekilde penisini diktim ve bolca bitirmeye başladım. Bir süre sonra dar penis ve vajinasını çıkardım ve spermim hemen ondan akıyordu ve tüm amını götüne döktü.
- Ne izliyorsun? bir şey sileyim-dedi
Ona bir havlu verdim, kasıklarını birkaç kez ıslattı, deşarj bitene kadar bekledi ve kalkmaya başladı
- Lütfen, sadece kimseye söyleme hakkında burada ne oldu-yalvararak istedi
- Katılıyorum-bir gülümseme ile cevap verdim.