» »

Gerçek erkek

Gerçek erkek Gerçek erkek Gerçek erkek
Oh! Bu en ilginç histerik tipidir. Dışarıdan bakıldığında, bu tip erkekler gerçek maçolardır. İçeride, kelimenin en kötü anlamında tipik kadınlar vardır. Mersin escort romantik, duygusal, kıskanç, kadınları çok iyi anlıyorlar, daha doğrusu anlayış yanılsamasını yaratıyorlar. Evlenmek istiyorsan, sana düğünden bahsedecek. Sen bir çocuk istiyorsan, o da seninle birlikte onu isteyecektir.
Sen bir çocuk istemiyorsun– o da ikna olmuş bir childfrey olacak. Güzel bir şekilde ilgilenecek ve monologlarını saatlerce dinleyecek.

Ama yakalandığını anladığında, o değişecek. Yumruklarını masaya vurup bağırmaya başlayacak. Koşulları belirleyecek: ne zaman geleceksin, ne giyeceksin, nerede çalışacaksın ve kiminle arkadaş olacaksın. Ve Tanrı onu korusun, ona karşı geleceksin! Bu, histerileriyle tek bir şeyi isteyecek, hayatın üzerinde tam bir kontrol sahibi olacak, örtülü bir tür zorbadır.
Buradaki tavsiye bir tane olabilir: Bu semptomların ilk belirtilerinde, ilk histeriden sonra böyle bir adamdan uzak durmanız gerekir. Hızlı ve arkanıza bakmadan.