» »

Gerçek hayatta her şey çok farklı olacak

 Gerçek hayatta her şey çok farklı olacak  Gerçek hayatta her şey çok farklı olacak  Gerçek hayatta her şey çok farklı olacak
Uzun zaman önce alınlarını kırmış ve sonuç çıkaran deneyimli 50 yaşındaki köylülerden basit ve dürüst aşk tavsiyeleri. Aşk, bir bankta nefes almıyor ve aşk filmlerinden romantik bir tinsel değil. Gerçek hayatta her şey çok farklı olacak. Senin için kesinlikle yararlı olacak erkeklerden tavsiye. Güzel bir cinsiyetle ilişkiler, onlara hazır olmamanız durumunda birçok sorun getirecektir. Bu basit ipuçları, uzun zamandır 50 yıllık sınırı aşan erkeklerden geliyor. 21 erkeklerden kadınlar hakkında ipucu
1. Kriterlerini küçümseme ve senden daha kötü ya da değersiz olanlarla uğraşma. Kendini çöplükte bulamadın.
2. Kendini manipüle etme, yönetme ve nasıl olman gerektiğini söyleme. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin.
3. Eğer yalnızsanız-bu, eline geçen ve problemsiz olanla ilk yakalanan ilişkiye atılmak için bir sebep değildir. Kolayca erişilebilir ve boşanmış partiyi atlayın.
4. Tanıştığın kız ve gerçekte ne olduğu farklı insanlar. Hemen evlenme. Tanışın ve birkaç yıl medeni bir evlilik yaşayın. Orada anlayacaksın.
5. 30 yaşına kadar evlenmemeye çalış. Bu, eğlencenin başladığı akşam saat 8'de bir partiden ayrılmak gibi.
6. Kız, yatağın dışında ve dışında vakit geçirmenin güzel olduğu bir arkadaş olmalı. Ve ayrıca sıcak bir metresi, sadık bir karısı ve şefkatli bir anne.
7. Mükemmel kızlar mükemmel erkeklerle tanışırlar. Kendine karşı dürüst olmak gerekirse üzerinde çalışacağın çok şey var. Spor salonundan başlayarak ve kendi kendine eğitim ile biten.
8. Korunmalısın her zaman. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için tedavi etmek hiç de eğlenceli değil. Henüz çocuk istemiyor musun? Güvenli günler diyen kızı dinleme. Arzuya karşı evlenmek ya da nafaka ödemek korkunç. Bir sürü iyi adamın öldüğü bu çıkmaz sokak.
9. Tüm kızlar ticari değil, birçoğu. Kural olarak, bunlar en iyi kızlar değil, daha çok işe yaramaz. İlişki ve seks satın almak aptalca. Aşk ve sadakat asla satın alamazsınız. Ve ilk zorluklardaki ticari kız zengin bir papik'e kaçacak.

10. Bir aile kazanma ve sağlama yeteneği kızlar için önemlidir. Birinin ailede sorumlu olması gerekiyor. Gelecekteki yavrularınız için korkuyorlar.
11. Kendi başına mutsuzsan hiçbir kız seni mutlu edemez. Yalnızlıktan zevk almayı ve hayattan zevk almayı öğrenin.
12. Sen bir kızla tek bir varlık değilsin, ama iki tam kişilik. Birbirinizi çözmenize gerek yok. Bu çok yorucu. Birbirinden uzak durun, arkadaşlarınızı ve hobilerinizi bırakmayın. Bağımsızlık hakkını savun. Kimse sana emir veremez ve söyleyemez.
13. İlişkiler neşe getirmiyor mu? Onlar başarısız ve sen mutlu hissetmiyor musun? Onları istediğin zaman durdurabilirsin. Daha çok mecburum. Etrafta bu kadar güzel ve havalı kız varken neden birlikte acı çekiyorsun?
14. Aşk eylemlerde yatar. Kelimeleri atlamayı ve eylemlere bakmayı Öğren. Aşk eylemlerde, hassasiyette, bakımda görülür.
15. Kendinizi sevin ve sağlıklı bir benlik saygısı olan bir kız arayın. Hamamböceği Denizi olan bir adamı düzeltmeye çalışmak işe yaramaz. Ne istediklerini bilmeyen ve para, Seyahat, eğlence ve erkekler dışında hayatta hedefleri olmayan kızlarla uğraşmayın.
16. Genel hobiler ve özellikle hedefler bir araya geliyor. Farklı öncelikler insanları yollar olarak yetiştirir.
17. Kısa bir ilişki mi yoksa taahhütsüz seks mi istiyorsun? Bu senin hakkın. Sadece seks için kızlarla çıkabilirsin, ama aldatmak ve umut vermek daha iyi değil. Karma alır.
18. Bir kız senin tipin değil ve seksten memnun değil mi? Kendine kesinlikle hoşuna gidecek birini bul. Harika ve baş ağrısı olmayan.
19. Seninle büyüyen ve gelişen bir kız bul. İlginç olan. İşten sonra eve gitmek için acele ediyorsun.
20. İyimser ve neşeli bir Mersin escort kız seçin. Onun kahkaha ve coşku zor zamanlarda size destek olacaktır. Histerik, skandal ve üzüntü dolu, sürekli hoşnutsuz bir kadınla çıkmak mı? Görevden almak. Neşeli ve gülümseyen kızlar için bak.
21. Para, seks ve eğlence peşinde, gerçekten dikkatinize değer olan kızı kaçırmayın.