» »

Hamileliği taklit etmek

Hamileliği taklit etmek Hamileliği taklit etmek Hamileliği taklit etmek
İkinci nokta tıptır. Sağlık çok sayıda stresli durumdan etkilenir. Streste, vücut koşulları yavruların doğumu için elverişli olarak algılamaz. Ve birçok hastalık stres sonrası sendrom taşır, üreme fonksiyonunun bloke edilmesi söz konusudur, çünkü organizma böyle sıkışık bir durumda yavruları çoğaltamaz. Ve bugün stresimiz çoğu tarafından yaşanıyor.
Filmlere ve kitaplara verilen tepkiye dönersek, toplumun bir bütün olarak surrogacy yoluyla doğurganlık tedavi programlarına karşı çok agresif olduğunu söyleyebilirim. Dizide, infertil bir kadın yüceltilir, kendisine bereketli bir hizmetçi seçme hakkına sahip olan bir hanım rolünü verir.

Yani, kısır bir kadın merhamet konusu değil, tam tersi. Bizim gerçekliğimizde toplum, sorunlarını çözmek için vekaletnameye başvuran hastalara karşı sert ve hatta kaba davranmaktadır. Ne yazık ki, toplum bu kadınları bir bütün olarak anlamayı reddediyor, bu yüzden genellikle hamileliği taklit etmek ve sahte Mersin escort karınları giymek zorunda kalıyorlar. Vekil anneler para kazanmak için ayrılırlar ve paranın tam olarak nasıl alındığını söylemezler. Bence toplumun vekil annelik konusundaki görüşlerini yeniden gözden geçirme zamanı geldi ve distopya "Hizmetçinin Hikayesi" konuyu düşünmek için mükemmel bir bahane.