» »

Hayallerimin kızı olduğunu nasıl anlayabilirim?

Hayallerimin kızı olduğunu nasıl anlayabilirim? Hayallerimin kızı olduğunu nasıl anlayabilirim? Hayallerimin kızı olduğunu nasıl anlayabilirim?
Modern alaycı dünyada, gerçek aşkı kaçırmak utanç verici olacaktır. Bir ilişkide olmak ya da bir Mersin escort kızla tanışmak, doğru seçimi yaptığınızdan asla %100 emin değildir ve bu güzellikle tüm yaşamınız boyunca olacaksınız. Hayatında tanıştığın, sarıldığın, öptüğün ve baştan çıkardığın kız sayısı kesinlikle sıfırdan fazla mı? O diyebileceğin bir kızı nasıl görebilirsin? Bu sefer bir hata yapmadığınızı anlamak zor, bu sıradan bir cinsel cazibe değil, kolay bir aşk değil. Duygularınızı nasıl tanıyabilir ve kızın en iyisi olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? Hayallerimin kızı olduğunu nasıl anlayabilirim?
1. Kız bir gülümseme ve kahkaha getirebilir hayat sık sık bize sorun ve sorunları atar. Şaka ve gülümseme yeteneği olmadan, hayat boyunca neşeyle gitmek zor olacaktır. Kız arkadaşın sana yaklaşımları biliyor ve sana bir gülümseme ve hatta kahkaha atabilir. Kız isteyerek destekler ve gri günlük yaşamı aydınlatmaya yardımcı olur.
2. Bir kızı çekici buluyorsun bir kız miss Universite olmayabilir, ama kaybedecek bir şey yok. Kız onu öpmek, sarılmak ve seks yapmak arzusuna neden olur. Kız arkadaşı cinsel olarak çekici ve kısır düşünceler getiriyor.

3. Bir kızla tanışıyorsun, herkes kız arkadaşın olduğunu biliyor. Onu herkese, hatta yabancı insanlara sunuyorsun ve her yere götürüyorsun. Kız arkadaşını arkadaşlarınla ve ailenle tanıştın. Bu, kızın sadece başka bir ilişki olmadığını ve her şeyin ciddi olduğunu gösteren işaretlerden biridir. Çok ciddi.
4. Geleceği planlıyorsun. sadece önümüzdeki hafta sonu kız arkadaşınla değil, daha ciddi bir şey planlıyorsun. Tatil, aile, çocuklar, torunlar, büyük ev ve Froska kedisini düşünürsün. Böyle uzun bir yolculuğa rastgele insanlarla gönderilmez.
5. Kalpten konuşuyorsunuz, ruhsal yakınlık kendi başına nadirdir. Herhangi bir şey hakkında konuşmak ya da sessiz kalmak. Günlük işler, küçük şeyler ve önemli zihinsel deneyimler hakkındaki konuşmanız önemlidir. Görünmez bir ruh ipliği oluşturduysanız-bu çok değerlidir. Sen ve kız okuryazarsınız ve birbirinize uygunsunuz.
6. Birbirinizi seviyorsunuz.birbirinizi sevip sevmediğinize dair bir şüpheniz bile yok. Aynı zamanda iki kez iki kez olduğu gibi belirgindir. Bir kıza güveniyorsun ve kendin gibi inanıyorsun. Bütün gün doğumu ve gün batımını birlikte geçirmek istiyorsun. Büyüleyici gülümsemesine, şımarık kahkahalarına, kıvırcık saçlarına, yanak çukuruna, sarkık burnuna, kırılgan omuzlarına, yumuşak kollarına, heyecan verici göğsüne, çekici bacaklarına, sıcak mizacına, kalıcı karakterine, ölçülemez hassasiyetine ve duygusal iyiliğine aşıksın. Tüm noktaları olumlu cevap verdiyseniz, uyumluluk testi ve sevgi geçti. Birbirinize yakışıyorsunuz. Böyle bir kıza dikkat et, hayatın rüzgarlarına ve başkalarının mutlu olmanızı engellemesine izin verme. Bu gerçek aşk, gerçek bir kadın ve o hayallerimin kızı.