» »

Hep onu görünce amım sulanıyor

Hep onu görünce amım sulanıyor Hep onu görünce amım sulanıyor Hep onu görünce amım sulanıyor
Enstitüden eve dönüyordum. Evde bir sürpriz bekliyordum. Annemle yaşıyordum ve eve geldiğimde şaşırmıştım. Kapı kapanmadı, kimse benimle tanışmadı. Aniden yatak odasından inliyor. Dış giyimi sessizce indirdim ve yatak odasının girişine doğru kaydım. Kapılı kapının çatlağından böyle bir şey gördüm! Üvey babam Alper yatakta sırtüstü yatıyordu, annem Mersin escort bacaklarında vardı. Ben gördüm, o oynadı onun bir üyesi. Onun yüzünde bir gülümseme vardı. Sikini emdi, testisleriyle oynadı. Elimi külotuna koydum ve mastürbasyon yapmaya başladım.
Annem kısa bir süre sonra bir üyeyle bitirdi, üstüne oturdu ve atlamaya başladı. Ben devam mastürbasyon. Aniden kapı aniden gıcırdadı ve açıldı. Kolumu zor bir zaman geçirdim ve odama kaçtım. Sonra annem bana geldi ve özür diledi. Ertesi gün tekrar eve geldim, ama bu sefer dairede sadece üvey babam vardı. Salonda oturdu ve televizyon izledi. Merhaba dedim ve odama gittim. Kapıyı kapattıktan sonra, çantamı koydum, bütün kıyafetleri çıkardım, havlu elbiseme sardım ve duşa gittim. Yol boyunca Alper tarafından yakalandım ve yemek isteyip istemediğimi sordum. Duş alacağım ve yaklaşacağımı söyledim. O da onaylayarak başını salladı ve mutfağa yürüdü. Banyoya girdikten sonra kapıyı kapattım, bornozumu indirdim ve ılık su ayarladım. Duşta uzun zaman geçirmeyi severdim, kedimi altında okşamayı severdim, vücudu güzel okşadı, su damlacıkları. Ve normal olarak, orta parmağım dar yarıklarıma nasıl nüfuz etti ve isimsiz işaret parmağı süngerleri sıkıştırdı. Diğer elimle şişmiş papillalarıma masaj yaptım. Ayrıca klitorisini de unutmadım, ihale cildini okşadı. Biraz sonra duş aldım, memeyi söküp bir su jeti ile mastürbasyon yapmaya başladım. Sevdim ben en çok. Sıcak bir damlama beni nazikçe okşadı, sessizce durdum, Alperin duyabileceğinden korktum.
Yakında biraz zevk aldım, yıkadım, perine odaklandım. Güzel bedenimi bir havluyla iyice sildim, onlara ıslak saçları sardım ve bir bornoz giydim. Alper beni mutfakta bekliyordu. Masada pirinç, salata ve bir şişe şarap ile pişmiş bir ördek vardı. Böyle bir masaya biraz şaşırdım. Her şeyin yolunda olduğunu ve annenin şaraptan hiçbir şey bilmediğini söyledi. Gülümsedim ve yemek yemeye başladık. Üvey baba zaten şarabı açtı ve iki bardak döktü. İçtik. Aniden bir kaşık düştü, Alper eğildi ve masanın altına tırmandı. Bir stupora düştüm, çünkü külotsuz oturdum ve bornoz ayaklarımdan biraz kaymıştı. Yarıklarımı görmüş olmalı. Gözlerimi kıstırarak oturdum ve aniden sıcak bir şeyin beni okşadığını hissettim. Üvey babanın diliydi. Yavaşça benim küçük traşlı amımı yaladı. Onu itmeye çalıştım ama ceset beni dinlemedi. Vajinanın üzerinde sıcak bir dil kaydığını hissetmek çok güzeldi. Her şeyi unuttum ve bacaklarımı açtım, böylece tam kedi erişimini açtım. Vanya hızlı bir şekilde dil içinde hareket etmeye başladı. Acele ederken başını kendime bastırdım, klitorisimi yalamaya ve emmeye başladı. Ben çığlık atıyordu. Her ne kadar en çok şikayetçi bir inilti gibi görünse de. Alperi yarattığım için çıldırmıştım. O hevesle benim amımı tüm yaladı. Ben boşalırken yüksek sesle homurdanıyor. Aniden kendini iyileşti. Aradı telefon. Muhtemelen anneydi. Yakında gelmesi gerekiyordu. Üvey babası onunla konuşurken, şarabı çabucak temizledim, bardakları yıkadım ve odaya gittim. Alper bana baktı, işaret parmağını dudaklarına yasladı ve göz kırptı. Fark ettim ki, her şey gizli kalacak ve sakin bir şekilde kanepeye yerleşti. Ertesi gün ben evde yalnızdım.
Biraz eğlenmeye karar verdim ve vibratörümü dolabımdan çıkardım, külotunu çıkardım ve karnıma yaslandım, dizlerimin altına bastım. Kıçım üst üste çıktı. vibratörümü yağladım, zayıf bir hızda açtım ve anüse yavaşça girmeye başladım. Deliğim zaten iyi boyutuna alıştı ve bu yüzden onu tanıtmakta sorun yaşamadım. Yavaş yavaş mastürbasyon yapmaya başladım, titreşimi artırdım. Vücudun her yerine hoş bir rahatlama yayıldı. Titreşimi tam olarak koydum ve kendimi kıçıma sokmaya başladım. Uzun süre beklemek zorunda kalmadı ve hoş bir durum parlak bir orgazm ile değişti. İnlediğimde Alperin nasıl geldiğini fark etmedim. İşte o zaten arkamda durdu ve bana baktı. Vibratörü çıkardım ve kapattım.

O bana baktı ve gülümsedi. Arkamı dönüp bacaklarımı açtım. Onun bakışları benim amıma açıldı. O bütün akıyordu. Bütün bunları görünce Alper bir üye almaya başladı. O soyundu ve bana bitişik. Biz birleştirilmiş öpücük. Alper bacaklarımın arasına girdi ve penisi bana girdi. Bedenini hareket ettirmeye başladı. hareket ettirmeye bende ona karşılık verdim. Hızımız hızla arttı. Ben onun büyük zonklama penis hissettim ve onları doyurmak olamazdı. Vajinamın her milimetresini hissettim. Bana o kadar çok uçtu ki ağladım, ama bana tatmin oldu. Bir yetişkin, deneyimli bir adam gibi hissetmek güzeldi. Üye güçlü bir şekilde titreşmeye başladı ve vajinada sıcak sperm akışı döküldü. Orgazmın zirvesindeydim ve tüm sesime inledim. O dışarı sıkışmış bir üyesi. Ben de mastürbasyon ona. Onun büyük organı bir damla tıkanmış değil. Başlangıçta olduğu kadar esnekdi. Yakında bana doğru boşaldı. Öpüştük ve duşa gittik. Artık anneler evde olmadığı her seferinde seks yapıyoruz.