» »

Her şey bir öpücüknen başladı

Her şey bir öpücüknen başladı Her şey bir öpücüknen başladı Her şey bir öpücüknen başladı
Erken çocukluğumu büyükannemin evinde geçirdim. Kardeşlerim, kuzenlerim ve ben okuldan sonra evine akın ettik ve kendi evlerimize geri dönme zamanı gelene kadar orada takıldık. Orada oyun arkadaşlarından hiç yoksun olmadığım için Büyükannemde olmaktan zevk aldım. Özellikle de koruyucum Tufan'a yakındım ve nadiren ondan ayrı kaldım.
Yaşlı torunlardan biri olan Tufan, büyükannemizin gençlere bakmasına yardımcı oldu. Bizi sessiz tutmak için, televizyon izlerken ya da bilgisayar oyunları oynarken kucağında zıplardı.
Bir gün, ben Mersin escort kucağına otururken, Tufan herkesten odadan çıkmasını istedi ve biraz huzur ve sessizliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Hiçbir şey düşünmedim – gürültülü bir gruptuk, bu yüzden bir ertelemeye ihtiyacı olduğunu düşündüm. Yalnız kaldığımızda, Tufan beni onunla yüzleşmeye çevirdi ve beni ağzına kadar öptü.
Öpücük kardeşten başka bir şeydi. O zamanlar sadece yedi yaşında olmak, karşı cinsten yaşlı ve genç kuzenlerin bu şekilde davranması normal olduğunu düşündüğüm için çekmedim. Bir parçam da meraklıydı, bu yüzden devam etmesine izin verdim.

O andan itibaren, Tufan elimi tutmak veya Vücudumun bir kısmına dokunmak için nedenler bulacaktır. Yine, ona izin verdim çünkü onları sevecen jestler olarak gördüm. Diğer kadın kuzenleriyle aynı şeyi yapmaması bana garip gelmedi. Bunun yerine, özel hissettim çünkü Tufan bana tüm dikkatini veriyordu.
Beni ne kadar süre taciz ettiğini hatırlamıyorum. Tahminimce yaklaşık bir yıl boyunca devam etti - daha fazla almaya karar vermeden önce.
Bir öğleden sonra, kestirmeye hazırlanırken, beni yatak odasına kadar takip etti ve kapıyı kilitledi. Sonra, soyulmuş ve benimle yatağa tırmandı. Battaniyenin altında, tüm kıyafetlerimi de çıkarmamı istedi. İtaat ettim, neden kestirmek için çıplak olmamız gerektiğini hiç merak etmedim.
Otoritesini hiç sorgulamadım çünkü onu yanlış yapamayan bir ağabey olarak gördüm.
Ama işler daha da ileri gitmeden önce, Büyükanne yatak odasının kapısını yüksek sesle çaldı. Kapıyı açıp odadan çıkmamız için bağırıyordu.
Tufan'ın kapıyı açmadan önce yaptığı gibi çabuk giyinmemi söylediğini hatırlıyorum. Büyükannem beklediğim gibi gelmedi. Bunun yerine, konuşmak için Tufan'ı bir kenara çekti.
Ondan sonra Tufan beni taciz etmeyi bıraktı. Ben sordum ve bana kardeşçe sevgi göstermeye devam ederken hala kucağında beni beşik, ama artık tüm yanlış yerlerde bana dokundu.
Büyükannemin Tufan'ın beni taciz ettiğini başından beri bildiğini sanıyorum, ama o öğleden sonraya kadar müdahale etmedi. Kuzenimin, ne yaptığının farkında olmasaydı bana tecavüz edeceğine gerçekten inanıyorum.
Büyükannem bana ne olduğu hakkında hiç konuşmadı ya da kuşlar ve arılar hakkında konuşmak için beni oturdu. Geriye dönüp baktığımda, sessiz kaldığı için onu suçlamıyorum – bu aileyi bir arada tutmanın yoluydu.
Büyürken, tecavüze ne kadar yaklaştığımı hiç fark etmemiştim. O günden sonra Tufan hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Cehaletimde, çocukluğumun lekelerini unuttum ve hatta genç olana kadar Tufana yakın kaldım.
Ama 18 yaşına geldiğimde, anılar bir şekilde geri geldi. Onları neyin tetiklediğini bilmiyorum, ama geri dönüşler beni travmatize etti. O zamana kadar, kuzenimin çocukken bana yaptıklarının korkunç ve uygunsuz olduğunu anlayacak kadar yaşlıydım. Pişmanlık hissetmemesi beni dehşete düşürdü.
Artık ona güvenmediğim için Tufan'ı yol boyu tutmaya başladım. Kardeşlerim yakın kaldı ancak yakında birbirimizden uzaklaştık. Utanç verici sırrı kendime çok uzun süre sakladım – sadece çok kirli ve değersiz hissettim.
Boş üzerinde çalışıyor
Tufan'ın cinsel istismarı erkeklere olan güvenimi gölgeledi. Benim erken yetişkinlik boyunca, benlik saygısı düşük muzdarip. Kendimi güvensiz hissettim ve görünüşümden nefret ettim. Herhangi bir erkek için yeterince iyi olabileceğimi düşünmemiştim.
İronik bir şekilde, rahatlığımı seks yaptım. Yalnız bir varoluştan çıkış yolumdu. Ben seri tarihli ve sayısız tek gecelik ilişkiler vardı, bunların hiçbiri içimdeki boşluğu doldurdu. İçinde de çok fazla öfke taşıdığımı fark ettim.

Ben büyük bir ihtiyaç istenecek vardı, bu yüzden ailemi memnun etmeye çalışırken kendimi düştü, arkadaşlar ve karşı cinsten. Onların kabullerini o kadar çok istedim ki, insanların üzerimde yürümesine izin verdim. Tekrar tekrar yanlış adamlar için düştüm - beni terk etmeden önce beni dize ya da zevkleri için kullananlar.
Benim şimdiki erkek arkadaşı tanışmamış olsaydı, ben de bu güne kadar benim pervasız yaşam tarzı devam etmiş olabilir. Bir yıl önce tanıştık ve beni olduğum kişi için kabul eden ilk adamdı. O benim fiziksel görünüm ötesine baktı ve beni sevilmek layık hissettirdi.
Onunla duygusal bir bağ vardı-bir şey benim gündelik daha önce hiç hissetmemiştim. İlişkimize bir ay, ben kötüye anlattı, tamamen onu çekip bekliyor. Ama yapmadı.
Yeniden başlatma hayatım
O zamandan beri, kız kardeşlerime ve birkaç yakın arkadaşıma, çocukken çektiğim şeyleri duymak için şok oldum.
Tufan'a yakın olan kız kardeşlerim, şimdi onunla samimi bir ilişki kuruyorlar. Onlar benden şüphe asla-benim çile ilgili olarak yanaklarımı aşağı damlatmalı gözyaşları ben doğruyu söylüyordu onları ikna. Ben ailenin asisiyim ve işler zorlaştığında bile nadiren ağlarım. Onun yerine savaşıyorum. Bu yüzden ne kadar savunmasız olduğumu gördüklerinde, korkunç bir şey yaşadığımı biliyorlardı.
Tufan'ın günahlarını açığa çıkarmaya hazır değilim. Onu önemsediğim için değil, karısına ve çocuklarına zarar vermek istemiyorum. Ailem yıllar içinde birçok iniş ve çıkışlar geçti, bu yüzden sıkıntılara eklemek istemiyorum. Ayrıca geniş ailemin incelemesi altında yaşamak istemiyorum-sonuçta, onun aleyhinde sözüm olurdu.
Şimdilik, sevdiklerimden aldığım destek bana devam etmek için güven ve cesaret verdi. Taciz edildiğimi kabul etmek, ilerlemeyi kolaylaştırdı. Şimdi dünyaya daha az kızgınım ve duygularımı kendim için daha iyi bir gelecek inşa etmeye yönlendirmeyi tercih ediyorum – üç yıl içinde başarılı bir girişime dönüşmeyi umduğum kendi işimi yapıyorum.
Başıma gelenlerden dolayı, cinsel tacize karşı durmak istiyorum. Nihayet çocukluk kabusumu dünyayla paylaşmaya hazır olduğumda, özellikle aile içinde saklanan cinsel yırtıcılardan çocuklar için daha fazla koruma için savaşmak olacaktır. Çocuklar benim gibi cahil büyümek zorunda kalmamalıdır-kimse bana neyin doğru ve yanlış olduğunu söylemedi. Her şeyi kendi başıma öğrenmek zorundaydım, zor yoldan.”