» »

Her şeyi kendim yapacağım

Her şeyi kendim yapacağım Her şeyi kendim yapacağım Her şeyi kendim yapacağım
Sevginin acelesiyle söylenen bu sözler kesinlikle zararsızdır. Yanlış olan ne varsa, nazik duyguları sevdiğine. Ama eğer hassasiyetlerinizi kötüye kullanmaya başlarsanız, kişisel hayatınızdaki sürprizlere hazırlanın. Unutma, Gemiyi nasıl adlandırırsan, o da öyle yüzecek sözlerini unutma. Aynı şey bir erkek için de söylenebilir. Ona bir tavşan, bir ayı, bir tatlı ve diğer hassas kelimeleri çağırarak, sonunda kişisel tavşanınızı alabilirsiniz - çekingen ve kararsız. Ama sen büyük olasılıkla kendine güvenen bir erkeğe aşık oldun. Bu nedenle, özel günler için aşırı hassasiyetleri bırakın.
Sevgili erkeğini, kanepe krallığının sorumsuz bir sakini haline getirme. Evet, evdeki tüm ekonomik sorunları kendi başınıza çözebileceğinizi, market alışverişi için markete gidebileceğinizi, çocukları okuldan alıp onlarla ders alabileceğinizi biliyoruz.
Tanıdığın ustanın tüm kişisel araba sorunlarını çözmede yardımcı olacağını biliyoruz. Tabloyu asmak için çiviyi çekebileceğini biliyoruz. Ama bunu neden kendi başınıza yapıyorsunuz? Erkeklerin omuzlarından endişe ve sorumluluk yükünü alarak, bunları kendinize ekliyorsunuz. Bir erkekte güvenilir bir Mersin escort destek bulmayı mı hayal ediyorsun? Bu cümleyi hayatın diğer anlarına bırak.