» »

Her sürtüşmede orgazm

Her sürtüşmede orgazm Her sürtüşmede orgazm Her sürtüşmede orgazm
Şimdi kadın orgazmları konusuna yakından bakacağız ve onu tamamen açmaya çalışacağım, ama teoriyi uygulama ile birleştirmeden önce, anlamlarını küresel olarak ifade etmeye çalışalım. Tabiri caizse, kadın orgazm felsefesini sokaktaki adamın sonuçlarıyla formüle edeceğim. Söyle bana, bir erkeğin sonunda orgazm olmazsa seks yapmaya başlaması gerekir mi? Hemen hemen herkes olumsuz cevap verecek ve bir hile bile hissetmeyecek, kadınlar böyle bir soruyu doğrudan cevaplamaktan uzaklaşmaya çalışacaklar.
Hayır, ortaklarının huzurunda, her sürtüşmede orgazm yaşadıklarını teyit edecekler, ama aslında ... gebe kalma süreci kadın orgazmıyla hiçbir ilgisi yok, ama bir kadının cinsel tatminin gebe kalma sürecini ve yavruları bütün olarak etkilemediğini kim söyledi? Orgazmın laktasyonu arttırdığını bilen var mı?

Ve kadın orgazm erkek sperminin kalitesini ve miktarını etkiler mi? Evet, morgda kimseyi hazırlamadım ve insanları kobaylar gibi çiftleşmeye zorlamadım-temel olarak gözlemledim ve analiz ettim. Kontrol etmek istiyorsan sorun yok. Mersin escort kadın orgazm sırasında, fakir penisin kalıntı olmadan tamamen sıkıldığı çok sayıda Kas çalışır. Bu tür sıkma ne kadar sık olursa, erkek ejakülat üretimi için fabrika o kadar iyi çalışır ve o kadar çok üretir. Her şey basit, birinci sınıf seviyesinde, değil mi?