» »

Herkes 69 sayısını bilir

Herkes 69 sayısını bilir Herkes 69 sayısını bilir Herkes 69 sayısını bilir
Vale poz, Fransız aşk, çapraz aşk veya poz 69. Herkes 69 sayısını bilir, bu da insanların %69'unu kabalık tonlarının %69'u olarak algılar. Bu, cinsiyetteki en ünlü pozlardan biridir. Poz 69 kendisi cinsiyete çeşitlilik getiriyor, ama aynı zamanda herkesin denemesi gereken birkaç varyasyonu var.
1. Klasik versiyon. Aynı boydaki ortaklar için çok rahat bir poz. Adam sırtında yatıyor ve kadın dizlerine ve kollarına yaslanırken penise karşı karşıya oturur. Kolaylık sağlamak için, bir erkeğin kalçasının altına ve başının altına yastıklar koyabilirsiniz, böylece vajinaya ulaşmasını kolaylaştırır.
2. Tam tersi. Bu pozda, kız ve adam yer değiştiriyor, şimdi alttan ve üstten. Bu düzenlemeyle, penisin bir kadının ağzına derinden girebileceğini ve bir erkeğin eylemlerini kontrol etmesi gerektiğini unutmayın. Birbirinizin dinlenmesini sağlamak için üstte ve altta alternatif düzenleme.

3. Yan «vale». Bu pozisyon için, bir erkek ve bir kadın «vale» yan yatar. Aynı zamanda, erkek ve kadının kafaları birbirlerinin bacakları arasındadır. Bu poz nazik bir ön sevişme için uygundur.
4. 69. spor. Bu pozisyonda, adam süreci tamamen kontrol eder. Bunu yapmak için, oturur ve Mersin kızı kendi üzerine koyar, penise bakar ve kalçalarını omuzlarına koyar, böylece vajinayı okşamak için rahat olur. Adam kızı beline sıkıca tutar ve hareketlerini koordine edebilir.