» »

Herkes farklıdır

Herkes farklıdır Herkes farklıdır Herkes farklıdır
Bu mantraya son ana kadar inanmak istemedim. Ama son zamanlarda havalı bir adamla tanıştım. Beni sosyal ağlara eklemek için acele etmese de, daha iyi öğrenmeye ve birlikte vakit geçirmeye çalışmasa da, o da ilgi sinyalleri veriyor gibiydi. Herkes farklıdır, bu kadar kesin bir sonuca varamazsınız, diye kendimi teselli ettim,
Muhtemelen aktif davranmayı sevmiyor dedi. Sonra bu adam beni arkadaş bölgesine götürdü ve bir zamanlar sevdiği bir kızla nasıl bir bağ kurmak istediğini güvenilir bir şekilde anlattı. Ve gözlerimin önünde, başarı şansımı sorduktan sonra, başka bir güzel kızla tanışmaya gittim.

Hala pembe gözlüklerimin patladığı çatırtıyı hatırlıyorum. Nihayetinde, belki de sadece benim için yiyecek arayan erkeklere olan ilgimi artık göstermek istemediğime karar verdim. Tavuğu dahil etmeyi tercih ederim. Bu, her şeyi verimli ve hızlı bir şekilde yerine koyar, başka şeylere zaman ve çaba harcar. Bir erkek isterse yapar. Yapmıyor mu? Demek istemiyor. Bir Mersin escort kadın olarak benden en çok istediğim ilk ve son sinyali vermek: onu Tinder'de seçmek, barda göz kırpmak ya da iş günü boyunca öğle yemeğine çağırmak— Bundan sonra harekete geçecek. Ya da olmayacak. Ve bu da sonuçtur.