» »

Heyecanları değiştirmek

Heyecanları değiştirmek Heyecanları değiştirmek Heyecanları değiştirmek
Kurbanın cildinde yumuşak bir flogger ile yürüyün, deri yığınının ucunu ısırmasını sağlayın, kalçalarına hafifçe kırbaçlayın. Ağırlıksız heyecanları değiştirmeyi unutmayın, böylece zevk dalgalar halinde yuvarlanır ve eşinize rahatlama fırsatı vermez. Zaten en sonunda, hem ona hem de kendinize bir deşarj vermek için, sürecin aktif kısmına uyarı vermeden gidebilirsiniz.
O da orgazm olduğundan emin olun, çünkü tüm acılardan sonra o kadar özlem duyduğunu almazsa, bu tam bir fiyasko olacaktır. İyi ve kötü efendisinin iki hipostasy birleştirmek, ya da kendi bir şey ile gelebilir – en önemlisi, onun yarısı ile ortak bir dil bulmak için.

Sonuçta, pratikte görüldüğü gibi, sapkınlık ve büyük bir fanteziyle ilgili bir hikaye değildir. Bu, diğer taraftan eşinize açılmak, stereotiplerin zincirlerini atmak, sevdiklerinize daha yakın olmak ve daha fazla zevk almak için bir fırsattır. İlk deneyimleriniz Mersin escort mütevazı ve internette gördüğünüz BDSM seanslarından farklı olsa bile, bu her şeyin işe yaramadığı anlamına gelmez. Her şey bir yerden başlıyor, ve bu yüzden her şeyi başaracaksın.