» »

Hızlı bir şekilde evde olmak istedi

Hızlı bir şekilde evde olmak istedi Hızlı bir şekilde evde olmak istedi Hızlı bir şekilde evde olmak istedi
bugün Yöneticiden bir cevap alacağı umuduyla bir video gönderdi ve işe gitmeye başladı. İşte Nick meraktan öldü. İşyerindeki e-postaları kontrol edemedi ve son videosuna bir cevap olup olmadığını görmek için günün sonunu bekledi. Kız sadece video ve Trafik Sıkışıklığı hakkında düşündü, hareket ederken rektumunun duvarlarına masaj yaptı ve kavisli uç biraz daha sert bastı. Mersin eskort külot zaten ıslandı ve Nick onları kurutmak için tuvalete koştu. Ancak evde yine hayal kırıklığı bekliyordu, cevap yoktu. Akşam, videoyu tekrar çekti, trafik sıkışıklığını nasıl çıkardı, süreci olabildiğince yavaş ve erotik hale getirmeye çalıştı. Bir video gönderdi ve yatağa gitti. Cuma günü, Nick satın alınan en büyük fişi çıkardı, kıçını hazırladı, telefonu kurdu ve beş dakika boyunca 2 günlük eğitime rağmen, 5 santimetre çapında bir mantar sıkı bir şekilde girdi, kız mümkün olduğunca rahatlamaya çalıştı ve baskıyı azaltmadı ve sonunda mantar içeri girdi. Kaydı kapatmak için ayağa kalktı, bacaklarını tamamen düzleştiremediğini fark etti, trafik sıkışıklığı poposuna baskı yaptı ve içeride sıkıştı, garip ama hoş bir his yarattı.
Nick videoyu gönderdi ve işe gitmeye başladı. Bugün giymek istediği kot pantolon evde bırakmak zorunda kaldı, mantara bastılar ve tabanının konturları yoğun kumaştan bile görülebiliyordu. Nika külot, gevşek etek ve bluz giydi ve işe gitti. İş yerinde herkesten daha geç kalmak zorunda kaldım. Öğleden sonra o kadar akıyordu ki, sadece külotun ıslanmadığını fark etmedi, aynı zamanda eteğin üzerinde hain bir leke vardı. Meslektaşları dağılıncaya kadar bekledikten sonra, Nika lekeyi yıkamaya ve tuvalette eteği kurutmaya çalıştı. Eve giderken, kız evde hala bazı yiyecek olduğunu ve dükkana gitmek zorunda olmadığını memnun etti.

Zaten arzusundan yoruldu ve telefonun kamerasının önünde hızlı bir şekilde evde olmak istedi. Evde, ilk önce soyundu, telefonu kurdu, zamanın çok geç olmamasına rağmen, diz çöktü ve mantar tıkacını parmaklarıyla yakaladı ve anüs genişlediğinde dışarı doğru çekti ve mantarın ortasına geldi, Nick onu geri itti ve sonra tekrarladı, her seferinde hızlandı ve genliği değiştirdi. Neredeyse tam uzunlukta bir mantar çıkardı, sonra biraz, hareketleri daha keskin hale geldi ve orgazmın yaklaştığını hisseden Nick, kalçaları arasında bir zonklama hissi veren kıçını tıkadı ve bacaklarını sıktı. Orgazmdan sonra bacaklarını tekrar yaydı, uyluklarının iç tarafına yağlanmış gibi hissediyordu ve avizenin ışığında görülebileceğinin farkına vardı ve anüsten bir fiş çıkardı. Nika videoyu yöneticiye gönderdi ve duşa gitti. Duştan sonra Nick bir şeyler atıştırdı ve bilgisayara geldi.
Postada yeni bir mektup vardı. Kalbi bıçaklandı ve elleri açıldığında titriyordu. "Aferin, görevimi tamamladın. Bacaklarını açmaktan hoşlandığını görüyorum. Yarın sabah 10'da dosyadaki adresin önünde dur. Makyaj yok, mücevher yok. Kıyafetlerden etek, bluz, pelerin ve sevdiğin son mantar. Telefonu da yanında götürebilirsin ama içeri girmeden önce kapatırsın. Elbette, her zaman reddedebilirsin.