» »

İçime doğru boşalmaya başladı

İçime doğru boşalmaya başladı İçime doğru boşalmaya başladı İçime doğru boşalmaya başladı
Kıçıma tokat atmaya ve kalın horozunu tam derinliğe dikmeye devam etti. Meme uçlarımı serin bir tezgahın üzerine sürdüm ve yüksek sesle inledim, masanın kenarını ellerimle sıktım. Son dakikalarda ikinci bir orgazm bana sarıldı, ki bu da ilkinden daha güçlüydü-titriyordum, seğiriyordum ve yüksek sesle inlemedim, ama bağırdım, masanın üzerine yayıldı. Şefim, bir kadının zevkinden ve titreşen kedi hissinden acı çeken bir manzaraya dayanamadı ve içime doğru boşalmaya başladı, horozunu daha derine itti ve tüm vücuduma yığıldı.
Birkaç dakika sonra, nefesimi aldıktan sonra, benden çıktı ve yorgun bir şekilde sandalyeye düştü ve masanın üzerinde birkaç dakika daha yattım, spermin büyük horoz deliğinden nasıl aktığını hissettim. Sonunda, güçlerimi topladım, masadan kaydım ve şefin koltuğunun önünde dizlerimin üzerine çöktü, sert penisini koluna aldım ve ondan sperm damlacıkları yaladım. Onu yaladıktan sonra, geri çekilmek istedim, ama kafamı tuttu, bana tekrar penisini ağzına almamı söyledi.

Ben uydum, diz çökerek rahatladım, gövdenin ucundan yumurtalara kadar yalamaya başladım, kendime yardım ettim ve başını bir dille okşadım. Dick tekrar sertleşmeye ve büyümeye başladı, şef bazen başımın arkasına bastı, parmaklarımı saçıma soktu, büyük organımı daha derine daldırmamı sağladı. Birkaç dakika sonra, ofiste sadece inilti ve şaplaklarımı duyduktan sonra, şef dayanamadı ve yüzümde ve ağzımda bir inilti ile bitirdi. Spermi yüzümden silip parmaklarımı yaladıktan sonra dizlerimden çıktım ve kıyafetlerime ulaştım. Ben Mersin escort giyinirken, şef sessizce izledi, sigara içti. Külotumu yerden kaldırdı ama bana vermek yerine ceketinin cebine koydu.